Tänään on ollu kyllä niin löhöpäivä et melkeen nolottaa. Hyvä et oon keittiössä käyny välillä ja kerran vessassa ku oli ihan pakko. Yöpukukin vielä päällä mutta mikäs siinä kun ulos ei oo pakko joutua. Enkä niitä pyykkejäkään laittanu pyörimään vaikka eilen niin suunnittelin. Huomiselle tuleeki sit vähän enemmän puuhaa mut kivempi niin päi. Toivon vaa et saan yöllä nukuttua ku nyt ei ainakaa oo tietoakaa väsymyksestä.

Mitä mie sit oon tehny.. Pelaillu nettipelejä, kattonu 3 jaksoa Kiinteistökuningatar Kaisaa (eikä se ollu niin ärsyttävä ku mainos), kuunnellu country musiikkia, syöny suklaata ja juonu kokista.

Mut ei vitsit, vähän kävi tekee mieli takas amerikkaan ku noita countrykappaleita kuuntelee. Tulee kaikki ne automatkat pikkuteillä kierrellen mieleen, lumimyrskyt, pimenevät illat ja myöhään kotiin päin suuntautuvat automatkat high waylla. Melkeen mietin jo et millonka lähen! Mut on se semmonen aika taas kun olis että ehkä jää vaan haaveeks. Vaikka jos vaa menis lomalle..? Mut sillo haluisin mennä Halloweenin aikaan. Se oli ihan parasta aikaa olla siellä, harmittaa ku tää vuosi jää "välii". Pitäs hankkia tuo web-kamera ja skypeillä perheen kanssa kun ei olla paljon oltu yhteyksissä.

Miun all time favourite country kappale. Tää on ihana :) Loput löyty radion listoilt, osaa kuuntelin amerikassa ja osa oli uusia mut miusta hyviä. Countryssa ihanaa on ku näissä lauluissa on usein enemmänkin sisältöä ja sanomaa ja ne ei käy ärsyttämään niinku jotkun poppikappaleet joskus. Ihania :)