Tänää tuli käytyä tapaamassa partiotyyppiä. Nyt ku ajattelemaa kävin niin ei tullu kysyttyä oliks se se lippukunnanjohtaja tms mut ei sillä nii välii. Tais se kyllä joo olla. Mutta kunnan erityisnuorisotyöntekijä ja vetää partioryhmää ns erityisnuorille jotka ennemminki on kutsuttu siihe ryhmää eli aika jännä. Toine heppu pitää sit 15 kilsan päässä toista ryhmää mutta molemmat on just sit yläkouluikäsille. Mie haluisin alkaa pitää ekaluokkalais-ikäsille ryhmää. Hui. No, mie kuvittelen että ne on vielä vähän tottelevaisempia kun muutaman vuoden vanhemmat. Perjantaina pitää ilmotella lähemmi mite onnistuu työn kaa ja siit jatketaa sit, se mietti et ku käy mainostaa ryhmää ni vois vaik lehtijuttuu tehä, hui seki. Ja mie saan uuen huivin! Ja avaimet kololle. Ja joo öö.. No ei vissii ollu muuta siitä.

Miulla on aika hurja tavote saaha joka päivä tiskattuu päivän astiat, mut oon päättäny et illal en enää iltapalatiskejä käy tiskaa mut nyt oonki tehny nii et laitan ison mukillisen vettä mikroo ja tiskaan sil aikaa ku se lämpenee. Menee ootellessa hyvi ja ku kerra päiväs jaksaa ni ei oo ees niin paljoo tiskiä yleensä.

Kävin eile ulkoilemassa ja löysin ihan vierestä hiihto/laskettelukeskuksen ja sinne mäen päälle oliki aika pitkä matka. Talvella voi sit toivoo et jos sitä tietä ei aurata ni siit voi laskee pulkkamäkee, tai sit ettii jotai muit reittei sieltä. Mut aika upeet näkymät sieltä oli! Kävin myös lammen rannassa (vaik se kyl vissii yhtyy järvee mut kuitenki, lampi sen nimessä on) ja siel on iha pukukopit ja laituri ja kaikki! Hiekkaranta se ei ihan oo semmone mut uimaa pääsee, siit oli aurattu paljo vesikasveja pois et pääsee huoletta uimaa laiturin viertä mut muute oliki aika öhkön näköstä vaik hämärällä kattelinki. Tänää piti mennä kameran kanssa mut ei sit innostanu ku kävi sataa vettä, vaik ei se vesisade miuta ois haitannu mut ku niitä kuvii aattelin ottaa ni jollai nätimmällä säällä sit mielummi. Pitää säästää kuntoa sinne ;)

Ehin jo eile miettii mite ihana ois koira tuollasissa maastoissa mut sen kaa täytyy vissii viel ootella.. Mut sit kävin miettii et jos oiski joku pienempi eläin, vaik gerbiili (tai 2 niit pitäs olla et ne viihtyy). Mut se oliki aika hurja ajatus. Vaik ne ois helppoi sinänsä ku ne viihtyy keskenään, syö pellettejä + normaaleja kasviksia, elää 3-4 vuotta ja häkkiin/terrarioon voi laittaa virikkeiks vaikka vessapaperirullia yms kotoa löytyviä juttuja. Ja sille voi syöttää jämä puuroja ja soseita, maksalaatikkoaki :D Mutta juu.. tuo oli ihan vaan idea-asteella. Sit pitäs kyl käydä miettii taas uusia nimiä, koiralle kun tuon on jo keksiny ;)