Tässä tää nyt on. Jos on tylsää tai mielessä on jotain mikä pitää päästä sanomaan, ni mie tuun kirjottelee tänne. Lukijat, jos teillä on tylsää tai ootte muuten vaan uteliaita, ni tervetuloa lukemaan.

Mie lähden 2 viikon päästä Intiaan AMK-harjotteluun 3 kuukaudeks. Sieltä varmaan tulee jotain tuntoja tai muuta, mut pääasiassa tää on kaikelle muulle kun matkajutuille. Sille on sit oma bloginsa.

Miulla on tunnin päästä sauna. Viime viikolla unohin sen. Nyt oon koko päivän muistanu, vaikuttaa siis hyvältä. :) Kurkku on kipee, en haluis olla kipee ku on ihan öhkö olo, mut toisaalt ku ois kunnol kipee ni vois vaa olla. Mut en nyt oo kipee, ni joudun vaa koittaa olla hereillä ja tehä jotai järkevää, ku noita matkavalmisteluja on vielä jonki verra (mm. pakkaus :/) ja siihe päälle viel opinnäytetyö ja kaikenlaista muuta koulutehtävää..

Iskä tulee torstaina tänne. Pitäs siihen mennessä pakata mahollisimman paljon. Täytyy muistaa ottaa myös talvivaatteita, et sit ku tulee takas joulukuussa ni en ihan heti jäädy. (tietenki siis jätän ne Suomee, äitille tai iskälle ni ne voi tuoda sit ku/jos tulee hakee lentokentältä)

Mie koitin lukea Torey Haydenin Auringonkukkametsää, mut jäin ihan alkukappaleisii. En tiie miks. Netissä joku oli siit sanonu et se oli tosi outo eikä yhtää niin hyvä ku muut Haydenin kirjat. Mut täytyy tuo nyt lukee ku sen oon itelle ostanu. Täytys ne loputki ostaa joskus. Miul on nyt kolme, tuo, Tiikerin lapsi ja Hiljaisuuden lapset. Oon lukenu enemmänki, en kyl muista mitä muita.. Hyviä tähä mennessä kaikki.

Mie koitan nyt imuroida ja tiskata. Sit käyn saunassa ja vaik katon leffan ja käyn nukkuu. Tai käyn vaa suoraa nukkuu. Pitäs kääntää omaa unirytmiä aikasempaa ku Intias ollaa sit 2 ½ tuntia eellä. Eli jos täällä käyn normaalisti 12 nukkuu nykyää, ni intias se ois puol kolme. Ja ku lisää talviajan ku se vaihtuu ni sit aikaero on 3½ tuntia. Mut takas päi ku tulee, ni sit on kätevää ku jo varmaa 8-9 aikaa alkaa väsyttää ja herää sit aikasemmi. Jos mie herään 9 Intiassa ni Suomes joulukuussa heräisin puol 6. Kätevää :D Säilys vaa tuo rytmi..