Tänään on tullut vähän tuhlattua. Kävin koulun jälkeen keskustassa, päällimmäisenä tarkoituksena löytää kaverille vauvalahja. Ekana kuitenkin kävin parissa (ainoassa) vaatekaupassa kurkkaamassa olisko siellä miulle paitaa. Ei ollut. Säästin =)

Sit siirryin Tiimariin, josta mukaan lähti keittiön kappa, yksi pieni pöytäliina (oikeasti tabletti) ja tyynynpäällinen, rairuohoa sekä koulun vaatimaan portfolioon ihana kansio. Vauvakorttia katsoin mutta tajusin ajoissa, että miullahan on kotona kivoja kortteja. Säästin taas.

Kävelin leluliikkeeseen, joka olikin jo mennyt kiinni. Seuraavaksi kristilliseen kirja ja lahjatavarakauppaan, joka myöskin oli mennyt kiinni (kauan mie oikein olin omilla ostoksilla??), joten niistä ei lähtenyt mitään mukaan. Taas säästöä!

Kävin vielä halpatavarakaupasssa kurkkaamassa jos sieltä löytyisi jotain. Tuikkukynttilöitä löysin, ja kovasti katsoin jotain kulhoa mihin voi laittaa pääsiäiskarkkeja, mutta ei ollut kivoja. Säästöä vaan!

No, seuraavaksi siirryin k-kauppaan, jossa jo ovella järkytyin. Eihän tänään ole aprillipäivä? Mainoksessa luvattiin kolme Fanta-limsaa kolmella eurolla! Eihän sellaista tarjousta voi jättää käyttämättä. Mukaan tuli vähän ylimääräistä, ja hakemani rusinatkin löytyivät. Sitten hipsuttelinkin jo kotiin päin.

Eikö ollut säästeliäs päivä?