Arvatkaa oonko saanut tänään tehtyä mitään? Kyllä!

Onko mikään niistä ollut kiireellistä? Ei.

Nukuin aamulla liian pitkään, katoin Frendejä ja yritin päästä liikkeelle. Kahden aikaan tajusin pestä pyykkiä. Siitä se sitten pikkuhiljaa lähti. Tiskasin. Ex tempore pyyhin enimmät pölyt pois. Vein lisää pyykkiä ja laitoin edelliset kuivumaan. Imuroin. Pesin lattiat (en sentään pöllyttänyt mattoja) ja vessan. Pyykkiä kuivumaan. Kävin kaupassa. Tein ruokaa ja söin.

Kello alkoi olla kuusi, ja istahdin koneelle, sillä tiellä melkein ollaan. Sain kyllä idean Frendien sijasta katsoa aikani kuluksi Sormusten Herrojen ekstroja. Se johti innostukseen alkaa lukea Sormusten Herra -kirjaa ja tietysti katsoa elokuvat uudestaan putkeen. No, näihin en onneksi alkanut kun aikaa ei todella ole tällä ja tuskin ensi viikollakaan.

Näitä miun sen sijaan olisi pitänyt tehdä:

  • opinnäytetyön tutkimussuunnitelma (jota ilmeisesti kirjoittelen seuraavan yön ja aamun jotta voin esitellä sen huomenna opettajalle)
  • lukea tenttiin (koska ylihuomenna pitäisi jo kerrata asioita)
  • pohtia ammattiani ja jaaritella siitä parin sivun verran tekstiä (tällä ei ole kiire)
  • koota kouluajastani portfolio (tällä ei ole hirveä kiire, taidan itse asiassa siirtää pääsiäiseen tämän tehtävän)
  • käydä lenkillä (niinkuin selkeässä päiväsuunnitelmassani luki)

Nyt siis istun koneella niin kauan että saan kirjoitettua tuon vitsin suunnitelman. Katsotaan huomenna miten pahasti opettaja joutuu pettymään miuhun.

Tutkimuksen lupakyselyyn muuten vastattiin. Viikon päästä saa tietää saanko tehdä tutkimuksen siellä, mutta vaikutti kiinnostuneelta. *sormet ristissä että tää onnistuu*