Meillä oli eilen kahden kirjan tentti, lähetystyöstä ja kansainvälisestä diakoniasta. Toisen kirjan kanssa sai viettää aikaa että siitä tajusi mitään, mutta onneksi toinen oli helppo- ja nopealukuista. Luin sen pääosin yhdessä illassa. Tenttikysymyksinä oli tästä helppolukuisesta kirjasta jotain mikä liittyi maailman muuttumiseen, globalisaatioon ja lähetykseen. Toisesta kirjasta oli kolme vaihtoehtoa, ja mitään en nyt ihan täydellisesti osannut (olis ehkä joo voinut lukea enemmän..) mutta vastasin kysymykseen lähetyksen diakonisesta luonteesta. Kotona erehdyin katsomaan kirjasta tuon kohdan niin noh, toivon että opettaja "huomaa" että oon lukenut kirjan :P Kyllä kai se asiaa raapaisi jossain määrin. Olis vaan niin kiva päästä läpi että ois ees yksi homma alta pois. Mutta joka tapauksessa, mie edelleen iloitsen siitä, että enää ei tule lisää tehtäviä, vaan ne hupenee sitä mukaa kun teen ne! Ja kun miettii miten paljon oikeesti oon kirjottanu ja lukenu tän 3 ½ vuoden aikana.. Huh!

Oppitunteja oli kuitenkin tänään aamupäivästä, ja mie repeilin siellä erään viisaan nuoren miehen vitseille (toisten mielestä ne ei ollut ihan NIIN hauskoja..)

  • Katolinen kirkkohan on siis kattojärjestö : D ehhehe!! Katto :D (no joo..)
  • Maahanmuuttaja sairastuu ja joutuu sairaalaan, jossa lopulta kuolee. Hänet haudataan ja lopulta voidaan käydä tekemään maahanmuuttotyötä :D:D Tää oli niiiin hauska!

Huomaako jostain että oon taas ollut vähän ylivilkkaalla tuulella, tai väsynyt kenties? Ehkä molempia.

Mie oon ihan ihastunu Emma Watsoniin. Jostain tää pomppas miun mieleen ja kattelin sitten youtubesta sen videoita. (Harry Potterissa Hermionen näyttelijä) Tosi lahjakas ja älyttömän nätti, ja tuntuu olevan myös tervejärkinen julkisuuden ja muun suhteen. :) Aikoo Pottereiden jälkeen opiskella USA:ssa collegessa, vaikka pitää itseään näyttelijänä ja aikoo ilmeisesti vastaisuudessakin näytellä. Tällaisia esikuvia nuoret tarvitsee. Ja voinko sanoa että ootan jo niin kovin vuoden päästä ilmestyvää Harry Potterin toisiks viimeistä elokuvaa... Vuoden päästä!!! Voiko aika mennä hitaampaa..