No juu eihän se Lidlin työ miulle päätynyt. En kyllä oottanutkaan. Siellä meitä oli 5 joista 2:lla oli kaupan alan kokemusta enemmän, joten veikkaampa että jompikumpi heistä sai paikan. Miuta ei niin haittaa kun työtä ois ollut 1-2 päivää viikossa, tosi vähän.

Mutta nyt oon laittanut hakemuksen asuntolan valvojaksi/vapaa-ajan ohjaajaksi, sekä hienosti myyntineuvottelijaksi eli puhelinmyyjäksi. Asuntolan paikka olis kiva sinänsä että se olis omaa alaa ja palkka olis kunnollinen mutta miuta ei niin kiinnostais kuitenkaan. Siellä pitäs sitten vetää jotain iltapäiväaktiviteetteja nuorille.. plööh. Liikunta vielä meniskin mutta jotkut puu- tai käsityöt niin ei ei. Ite kyllä voin tehdä ja haluisin oppia mutta muille opettaminen niin en tiie riittäskö energia siihen et jaksais perehtyä tarpeeksi.

Mutta tuo puhelinmyyjä mitä kaikki tuntuu arvostelevan aika kärkkäästi, niin se olis ehkä tähän elämäntilanteeseen sopiva homma. Olis virkistävää tehdä jotain täysin muuta mitä aiemmin. Siinä ois 6 tuntia töitä päivässä, 10 euron pohjapalkka + proviikat päälle myynnin mukaan. Työntekijät saa myös kaikki 19 lehteä itelle ns. työnumeroina eli ilmeisesti ennen kun ne on julkaistu että osataan niitä sitten myydä. Miusta tuntuu että tuosta työstä voisin tykätäkin. Ja sitä olis mahollista jatkaa ehkä sitten opiskelujenkin ajan.

Mutta hei! Enää viikko niin on miun muuttopäivä! En malta oottaa. Nyt on tavallaan niin paljon tekemistä tässä pienessä ajassa, toisaalta sitten taas ei oo mitään. Lauantaina on kummitytön synttärit (3-v!), huomenna käydään äitin kanssa puolukassa ja nään kaveria, loppuviikosta täytyy pakata nuo laatikoista ja laukuista pikkuhiljaa ulos pursunneet tavarat takaisin (+ ne joita on tullut hankittua tässä reilun vuoden aikana pikkuhiljaa). Enkä ihan oikeesti malta odottaa että pääsen purkamaan tavarat ja näkemään mitä kaikkea mie omistan! On nähkääs pieni tovi vierähtänyt kun viimeeksi oon esim kattonut omaan vaatekaappiin tai käyttänyt omia astioita. Ja ihana puoli muuttamisessa on se, että miun netti toimii missä vaan kun on mokkula. Voin sitten täyttää FB:n seinän monilla viesteillä joissa kerron mitä uutta vanhaa oon löytänyt taas :D

Oi joo ja miun pitäs vieläkin lakata miun pihakalusteet kun en oo uskaltanu itekseni ryhtyä siihen kun ne aineet oli niin pelottavia että ne syövyttää ihon tms. Ja sit ois vielä juhla-asun ettiminen häihin, ohjelman suunnittelua sinne ja polttareiden suunnittelu. Kaikkea jännää :) Mutta jospa tuo muutto ensin alta pois.