Lauantaina saatiin siskon tavarat pakattua, miekin sain lopulta omani kasseihin ja rinkkoihin. Äitin kanssa pohdittiin miten ihmeessä saadaan kaikki tavarat autoon. No, se selviää aamulla. Siskon perhe siis tuli käymään illalla vielä. Ida punnersi kovasti konttausasentoon ja pikkumatkan pääsikin eteenpäin. Sitä harjoitellaan nyt kovasti, aina mahallaan ollessa, mikä tuntuukin olevan pienen lempiasentoja nykyään.

1235979408_IMG_3466.JPGSunnuntaiaamulla sitten pakattiin auto miun talvi- ja kesävaatteilla, monoilla, luistimilla, leffoilla, kirjoilla, ruualla ja pakasteilla, peleillä ja muulla epämääräisellä tavaralla. Siskolle mukaan lähti imuri, pesuvälineitä, ruokaa ja iskän serkulle kukka. Pahvilaatikko oli ainut mikä ei mahtunut, tavarat siitä saatiin sullottua pieniin väleiin. Huh. Ja vielä viime tingassa muistettiin ottaa sukset mukaan, ne pääsi ihan katon rajaan ja miun pään yläpuolelle. Jaloissa oli kaks kassia, oli vähän ahdas matka siskolle. Tulee mieleen mein partioretkille lähtö tai sieltä paluu, kun auto on niin täynnä ettei kukaan näe mihinkään suuntaan, hyvä että kuski edes. Nyt ei sentään sylissä täytynyt pitää mitään.

Matka meni hienosti, sää oli hyvä.1235980227_IMG_3476.JPG Iskän serkulla käytiin kahvittelemassa, niillä on toooosi upee asunto. Viimesen päälle sisustettu hienosti, 13 kerros ja näköalat on huimat! Niin ihana! Sit vihdoin avaimen saatuamme suunnistettiin siskon uuden asunnon luo. Se oli ihana! Tää kuva koittaa kertoa jotain siitä, pohjapiirroksesta tajuais paremmin mutta en sitä tähän hätään mistään löydä.

1235979595_IMG_3467.JPG

Pikasiivous ennen kuin muuttokuorma tulee. No, siinä kestikin sitten kauemmin kun poliisi pysäytti rekan ja sai selville ettei sillä jotkut luvat ole kunnossa. Rekkaa ei olisi vissiin saanut ajaa kuorman kanssa. Rapsahti ajajalle 450 € sakot. Hups. Mutta oma syynsä oli. Poliisi sanoi ettei rekkaa saa lastin kanssa ajaa senttiäkään eteenpäin. Poliisi ajoi pois ja rekkamies painoi kaasua, ja pääsi perille asti ilman toista pysäytystä. Huh. Olisipa ollut paha jos olisi pysäytetty toisen kerran.

Mutta tavarat saatiin perille. Tunti meni purkaessa tavaroita, vaikka purkajiakin oli 6 aktiivista ja 3 epäaktiivista. Siskon anoppi hoiteli Idaa, äiti kai järjesteli sisällä ja laitto ruokia valmiiksi, mie touhusin Pamin kanssa ulkona.

1235979462_IMG_3482.JPGKäytiin kiertämässä kortteleita ympärii, kurkkaamassa rantaa (ihana!), ihastelemassa uusia omakotitaloja (upeita!) ja tutkimassa viereistä pientä metsikköä (siinä voi talvella laskea mäkeä vähän joka suuntaan, kesällä lapsilla on kivaa tutkia mitä luonnosta löytyy ja leikkiä vaikka käpylehmillä). Pami sai heti jo uuden kaverinkin, 3kk ruskean cockerin joka tuli vastaan lenkillä. :) Ihanaa seutua joo, tosi upee :) Bussikin tulee ihan lähelle ja..

Lasagnen ja juustokakun jälkeen lähettiin äitin kanssa ajamaan miun kotiin. Siellä sit roudattiin miun tavarat (joita oli paljon!) ylös, äiti lähti heti sit ajamaan kotiin. Miulla oli mukava ilta purkaessa tavaroita ja keksiessä niille pysyviä tai edes väliaikaisia paikkoja. Kukat ei nyt oikeen enää sovi tänne kun vaihdoin järjestystä. Täytyy miettiä jos sais johonkin tilaa tai jonkun patenttiratkaisun noille. Ai ja joo! Sain siskolta isoslta palmusta kaksi palaa, koitan nyt juurruttaa niitä jos sais itellekin joskus ison palmun nurkkaan :) Sellanen olis hieno!

Illalla kattelin missikisoja, aidosti outo-leffaa ja kuorosotaa, söin jäätelöö ja muroja ja väsyneenä kävin ajoissa nukkumaan, uneksien seuraavasta vierailusta siskon luokse. Ehkä tässä aika pian jo..