Tänään on ihan maanantai-päivä, vaikka onkin jo tiistai. Eilen naureskelin kun facebookissa niin monella luki miten kurjasti maanantai oli alkanut mutta itsellä oli hyvä päivä. Elän vissiin viikkoa päivää jäljessä. Nukuin yöllä tosi huonosti ja miulla oli törkeen kuuma, hikoilin vaan koko yön vaikka kämpässä oli ihan normaali lämpötila. Nyt on sellanen olo etten todella jaksaisi tehdä mitään eikä syöminenkään nyt oikeen innosta. Kylmäkin on, onneksi kaakao lämmittää. Ja ranteeseen sattuu sillleen et se pitäis naksauttaa ns sivusuuntaan niin se auttaisi mutta ihan en viitsi kokeilla sellaista.Kirjat odottaisivat pöydällä selaamista...

Kävin perjantaina kuuntelemassa Mikko Vaismaata, eli K-Mikkoa eli koomikkoa :D Se oli tosi hauska ja rahansa väärti! (olet uimahallissa ja menossa saunaan. huomaat saunan oven vieressä lapun jossa lukee "peflettejä saa myyntitiskin vierestä" otinko mukaan..? :D) Viikon vai kahden päästä tulisi kuulema Ismo Leikola, täytyy katsoa jos on rahaa niin voisi jopa mennäkin. Mukava tapa viettää iltaa!

Ostin siskon tytölle 1-v synttärilahjan! Sunnuntaina on synttärit, viikon etuajassa tosin aikataulujen vuoksi mutta jee! Sitten pääsee testailemaan uusia leluja yms. Harmi kun tuo miun lahja on paketissa, ei pääse itse leikkimään sillä nyt..

Mie en nyt muista mitä oon kirjottanut tänne ja mitä en mutta kävin au pair haastattelussa keskiviikkona. Se oli suht simppeli ainakin kielen osalta mutta kun piti selittää miksi haluan au pairiks ja muuta yhtä tärkeetä niin jo oli sormi suussa :P Sain sieltä kasan papereita joita ei tee mieli täyttää ollenkaan, koska nyt kiinnostaa englantiin lähtö enemmän. Oon jo muutamiin perheisiin siellä ollut yhteydessä ja yksi osoitti vähän turhan suurta mielenkiintoa ja aikoo soittaa tänään miulle. Perheessä on kolme lasta, yksi 10 v. joka on 4-5 vuotiaan tasolla koska sillä on oppimisvaikeuksia. Ja äiti on pyörätuolissa kun sillä on joku sairaus.. Mutta ei tarvii apua. No öö.. perhe ei nyt oikeen innosta enää kun sain tietää tuosta lapsesta että se tarvitsee niin paljon apua, mutta pystyisin jatkamaan partiota, ja hei! Perhe asuu Edinburghissa, eli Skotlantiin pääsisin asumaan. :)

No joo.. mieluummin kivaan perheeseen kun epäsopivaan vaan koska haluan tietylle seudulle. Nyt ei vaan innosta oikeasti puhua perheen kanssa koska tiedän etten ole sinne menossa eikä miulla oikeesti ole mitään kysyttävää heiltä. Ou jee.. Ja miten voin sanoa ei..? Puhelimessa? Vai sanonko että mietin vielä ja sitten sähköpostilla että en tule. Ein sanominen on kamalaa kun tietää että toiset on innoissaan ottamassa miuta ja tietää ettei ne kovin helpolla saa au paireja kun on disabled child talossa. Mutta parempi että sanon ei kuin annan heidän kuvitella jotain.

Ja sitäpaitsi miulla on monta kuukautta aikaa etsiä au pairia, perheitäkin ehtii tulla lisää vaikka kuinka kunhan vaan maltan odottaa.

Hei juu, unohdin aiemmin kertoa kun olin pyöräilemässä rannan ohi niin näin siellä kaksi isoa joutsenta. Pysähdyin ja kävin istumaan ja katselemaan niitä, niin huomasin että kaislikossa touhusi pieni harmaa poikanen. Oliko vähän söpöä! Istuin aika pitkään siinä mutta ne vanhemmat vaan kävi nukkumaan. Ja sitten alkoikin sataa..

Jeh, ehkä tää päivitys oli tässä ettei mee liian sekavaksi. Nyt ei jaksa ajatella.