Ihme juttu kun oon alkanut heräilemään ennen herätystä. Tänään jo puoli tuntia ennen, mutta luonnollisesti jatkoin sitten unia ja torkutinkin puoli tuntia päälle. Mutta ehdin kouluun! Tai olisin ehtinyt jos opettaja ei olis ollut ybersupertarkka kellonajoista, olin ihan varmana tasan puolelta ja se jo kovaa vauhtia piti tuntia kun menin paikalle. Mutta enpä ollut viimeinen!!

Tunti meni kyllä kaikkea muuta kuin opettajaa kuunnellessa. Mitä hyötyä miun on tietää onko ydinreaktorionnettomuus nyt suuronnettomuus vai ympäristöstä johtuva onnettomuus. Sama se kun se tapahtuu niin sitä toimitaan eikä mietitä minkä luokan juttu tää nyt on. Ennemmin olisin laitosturvallisuuden tunneilla kaivannut konkreettisia ohjeita mitkä ihan oikeesti liittyy sosiaalialaan.

Mutta ei se haittaa, sain tunnin aikana suunniteltua mitä pitää ottaa mukaan partioleirille, rastin heikoista jäistä ja höpöteltyä kaikenlaista mukavaa poikien kanssa.

Sain Miksulta lainaan dvd:n mitä kuvattiin pari viikkoa sitten. Katselin sitä äsken, näytän muuten ihan siedettävältä mutta hmm.. naureskelen tai koitan pidättää naurua koko ajan. Onpa muilla ainakin naureskeltavaa. Ja kiitoksissa oli miun nimi!! Oon siis nyt virallisesti julkkis. (varsinkin kun ei ole varmuutta julkaistaanko dvd koskaan ja jos julkaistaan, se päätyy ehkä muutamien seurakuntien tai muiden lasten/nuorten kanssa toimivien järjestöjen yms työntekijöiden käyttöön) Mutta julkkis! Tätä mie oon aina halunnu =) You wish..

Nyt olis luvassa tehokasta työskentelyä, siis ruuan tekoa, tenttiin lukua ja pakkaamista. Illalla salivuoroon pelailemaan mitä lie pelejä. Pitkästä aikaa! So long..