Kuva-arvoituksia, vaikka ehkä tuon nyt tajuaa. Meillä vaan oli hurjat leikit jäällä kun hampaitakin näkyy kuvissa.

Tässä vähän niitä paremmin onnistuneita kuvia :) Siskon koiruushan tuo on, viikolta jolloin olin hoitamassa taloa ja eläimiä.

Aupairrintamalta uutta. Löysin itelleni perheen (jotkut varmaan on FB:stä huomannut :)). Jännittäviä hetkiä elin eilen 10 jälkeen illalla kun englanniksi höpöttelin puhelimessa. Kaikenlaista se perheen äiti kyseli, mutta heti puhelun jälkeen kun äiti kysyi että mitä juttelitte, oli pää ihan tyhjä. Tuntui että oltaisiin puhuttu joku 10-15 minuuttia, mutta kun myöhemmin tarkistin niin 35 minuuttia tuli höpöteltyä. Meni hirmu nopeasti aika! Tää tuntuu tosi hyvältä nyt, tää perhe. Koitetaan tutustua mahdollisimman paljon vielä ennen toukokuun puoliväliä, jolloin miun jännittävä matka alkaa. :)

Muutto äitin luo on sujunut hyvin. Tavarat kaipaisi vähän vielä järjestelyä mutta jospa tässä joku päivä :P Luulen että selviän hetken hengissä täällä kun eilen jo riensin partioon osallistumaan ja näitä partiohommia on monta vielä tulossa, mm. miun suosikki partioparaati, ja partiotaitokisat, jotka myö järjestetään. Joku retkikin olisi, ja sitten ne perinteiset partiokokoukset. Eilen askarreltiin pääsiäismunia, koottiin pääsiäisaiheisia palapelejä ja kuunneltiin tarinaa, ja syötiin solmuja. Tämä jääköön arvoitukseksi. ;D

Sitten pakopaikkoina toimii myös iskä, ja kaveri, jonka luo mie meen pääsiäistä viettämään. Ja kohtahan sitä toivon mukaan jotain päiväkotihommia olisi luvassa, ja ilmeisesti täytyy käydä myös kerran pari Helsingissä. Eli kohta tää huhtikuu on ihan ohi! Täytyy alkaa toimimaan ja suunnittelemaan kaikenlaista!