Ensimmäinen tuparilahja kuvina! Puolet yllätystä ja puolet oli odotettavissa :) Ihanat! Patalappu varsinkin tuli tarpeeseen kun ainut oma vanha näyttää siltä että se ois uitettu rasvassa.. en tiie pitäskö sitä koittaa pestä vai luopua ihan suosiolla.

Mie oon mukamas koittanu elää täällä terveellisesti, mikä nyt karkkeja yms herkkuja (joita silloin tällöin sallittakoon) lukuun ottamatta oon onnistunukin kohtalaisesti. Pelkäsin että salaatti jää syömättä ja kurkku kaappiin mutta sieltä ne on vaan eksyny lautaselle! Ehkä osansa tekee se että keksin laittaa salaatin pöydälle mukiin ja sinne pikkusen vettä niin salaatti kestää tuoreempana pidempään. Miusta se antaa niin kivan ilmeen keittiölle kun on olevinaan jotain vihreetä siellä. Tähän vähän innosti jokin aika sitten näkemä ohjelma missä yksi ekoilija-sisustaja tyyppi mietti kotinsa sisustusta siltä näkökannalta että missä säilyttää ruokia niin että ne säilyy hyvin, ja sitten se kehitti erilaisia hyllyjä tuoreille kasviksille, juureksille ja hedelmille, missä ne hyötyi toistensa aminohapoista tms.. No, ne ei ihan jääny mieleen mikä hyötyi mistäkin mutta tyttö oli saanut ne tosi nätisti esille ja sanoi että sieltä niitä tulee syötyäkin kun ne näkee koko ajan. Helposti itelläkin jää vaan kaapin perukoille jos se ei oo mitään semmosta mitä nyt muutenkin tykkää syödä. Nuo kasvikset ne yleensä...

Tän päivän työpäivän päätteeksi sain nipun..krhm.. kassillisen luettavaa kotiin. Ja noita tulee sitten aina kun lehtiä ilmestyy eli kerran viikossa - muutaman kerran vuodessa, yleensä kerran kuukaudessa. Nyt alottelen ja harjottelen myymällä Kauneus ja Terveys -lehteä ettei heti mee ihan sekasin ja tuo on miullekin tuttu lehti, + että se täyttää tänä vuonna 55 vuotta joten lukijoitakin on suht helppo tuolle lehdelle saada kun lehti on tunnettu. Nyt pitäs vaan jostain lähteä ettimään kiva lehtiteline ;)

Ja voi miun täytyy nyt kertoa miun illan taistelusta pesukonetta vastaan. Se nimittäin päätti jostain syystä käydä pomppimaan ja hyppimään ja liikkumaan ihan hulluna tuolla pesuhuoneessa. Pesuvesiä huuhtoessa piti pitää ihan täysiä kiinni ja välillä liikuttaa sitä poispäin seinästä kun se kumminkin sinne yritti. Soitto iskälle selvensi miun epäilyksiä että olin laittanut sen liian täyteen, mutta myöskin todettiin että se on ihan epätasapainossa vaikka iskä oli sen laittavinaan tasapainoon ja ensimmäinen pesu tyhjällä koneella meni odotusten mukaan. Nyt se kumminkin keikkui ja heilui ihan kun sitä ei ois koskaan tasattukkaan joten ei auttanut kun odotella linkous (jonka vaihdoin 1000sta 500aan kun ei jaksanut enää) loppuun ja sitten tyhjällä koneella sain säädettyä pyörän semmoilla että nyt se tuntuu olevan tasapainossa. Kokeillaan huomenna pienemmällä pyykkimäärällä ja toivotaan parasta! Ei vaan oo kiva pelätä omaa pesukonetta. Nimesinkin sen jo tässä monsteriksi.