Tää aamu oli tuskaa kun piti 8 mennä kouluun. En ymmärrä miten joskus joka aamu on siihen aikaan päässy kouluun, vielä puol tuntia ennen piti lähteä bussille. Kauhistus. No, mutta juttelin kuitenkin opettajan kanssa miun opinnäytetyöstä, joka hieman pelottaa tällä hetkellä. Kirjotin äsken sähköpostin jossa markkinoin miun aihetta ja pyysin tutkimuslupaa työyhteisöltä. Se jo vaati niin kovia ponnistuksia että saa nähä mitä siitä kysymysten kehittelystä ja tulosten analyysistä tulee. Mutta, vaihe kerrallaan.. seuraavaksi ihana tutkimussuunnitelma! Jei. Aiheeksi nyt siis päätyi semmonen missä tutkin miten työyhteisön yhteisöllisyys vaikuttaa työntekijän jaksamiseen yms. Tai jotain..

Miulla on ollut tänään turhan paljon ajatuksia ja sielunkumppanuuden tunnetta Frendeistä tuttujen Chandlerin ja Joeyn kanssa, lähinnä kaikki liittyy huumoriin. Nauroin tänään ihan typerille pikkujutuille:

  1. tein vahingossa röhkäisy-äänen kävellessäni. Purskahdin ihan ääneen nauruun mutta lopetin nopeesti, koska tajusin käveleväni yksin koululle päin. No, onneksi asun tuppukylässä, eikä kukaan kuullut.
  2. opettajan kanssa asiallisesti keskustellessa, opettajan puhuessa ihan opettajamaisesti, vähän kirjakieltä käyttäen, mie olin kuolla. ei sen opettajan takia, vaan miun, kun ite sitten ihan luonnostaan puhuin murteella, ja satuin jostain syystä kuulemaan oman murteen. Oli ihan kamalan vaikee pitää pokka siinä tilanteessa.
  3. tunnilla opettaja puhui työsuojelusta. Jossain vaiheessa kun satuin vahingossa kuuntelemaan, hän sanoi "syö..työsuojelun.." mikä oli miusta hirmu hauskaa. Joku syö suojelun.. xD Sit muistin et kyllä Frendeissä molemmat herrat C ja J on tällasille naureskellu, ja arvatkaa naurattiko miuta sitten vielä enemmän.

Aivan, Chandleriin samaistuin usein kun keksin vahingossa nasevia pikku kommentteja ihan tavallisiin asioihin, enkä tietenkään osannut pitää suutani kiinni. Onneksi muillakin oli huumorintajua.

Ja tunnilla herra A. pamautti semmosen karkkipussin, missä on sulkija, niin kuin minigrip-pusseissa. Se vähän pamahti turhan kovaa.. Onneks näin mitä tapahtuu, koska oisin saanu sydärin ihan varmaa. :D Hyvä oppilaiden herättäjä!

Ja iltapäivällä käytiin UIMASSA! Sain selville että kaverini A ja P käy kerran viikossa uimassa, joten sinne minäkin heidän kanssa suuntaan kerran viikossa tästä lähtien. Uusittu uimahalli on hieno, lämminvesiallas (meinasin kirjottaa veri, sekin nauratti..), hierontapainesuihkutusallas, kylmäallas, tavis ja lastenallas.. hieno paikka =) Ja porukkaa riittää! En oo koskaan nähny uimahallissa noin paljon ihmisiä! Kyllä kannatti remontoida. Oi, ja sauna oli ihana! Tosi hyvät löylyt.

Nyt on menossa pyörremyrskyviikko. Miksi? Koska tänään on vasta tiistai, ja miun kalenteriviikko on täynnä pyörremyrskyjä (tylsää tunneilla?) ja hirveen täynnä tekstiä (aika monet niistä on ihan asiaa).