Tän löysin tyyliin kuvalehdestä. Oli hauska, ajattelin tänne laittaa..

Millä mielellä heräsit?
No, koska oli pimeetä, en kovinkaan ilosilla mielillä. Ja lisäks heräsin ehkä seittemän aikaan kun unirytmi on viel sekasin matkasta. Ehkä tää tästä pikkuhiljaa..

Opiskelijan työpäivä?
Oli itse asiassa aika kiva. Menin 9 keskustelemaan opettajan kanssa harjoittelusta. Sain kaks tehtävää takaisin täydennettäviksi. Pöh. Juttelin opon kanssa matkasta, kerroin myös sille vielä epävarmoista suunnitelmista tehdä ens syksyn opinnot ja opinnäytetyö Kauniaisissa.

Kävin kotona syömässä ja palasin yhdeksi koululle, virkamiesenglannin suulliseen kokeeseen. Keskustelu meni opettajan kanssa hyvin, sain siitä vitosen. Ope sano et joistain sanoista kuuli et on suomalainen, mut muuten tosi hyvää lausumista. JEE!! Kerranki hyvä jossain.. Ehkä tolla matkalla oli jotain vaikutusta.. Kahdelta tein sitten kirjallisen kokeen, johon kirjoitin huostaanoton sijasta vihollisuus.. Tou..

Minkä oivalluksen sait?
En mitään. Pohdiskelin et alan pikkuhiljaa tottumaan joihinkin asioihin Suomessa taas. Säätiedotusta kattoessa siellä tuikki tähdet kartalla, ja mie aattelin et miten hienoo kylmässä pakkasessa katella kirkkaalta taivaalta tähtiä.

Mistä keskustelit?
Kyllä tän päivän puheenaiheena on ollu tuo Intian matka. Keskustelin myös itteni kanssa englantia kun oli tylsää..


2156715.jpg

Mihin tuhlasit?
Tänään en mihinkään. Meinasin sortua karkkiostoksille mutta matka oli liian pitkä kylmässä.

Mitä näit peilissä?
Kivan rusketuksen, joka tosin lähtee pois osin ku mie paloin ja nyt sit vasta viikon jälkee lähtee nahkaa..

Mitä teit illalla?
Tylsistyin kuoliaaks, roikuin netissä, join teetä, katoin telkkua ja latasin koneelle kuvia ja nettiin blogiin.

Päivän arvosana?
Annan vaikka tuon kasin ku oli kuitenki tällä viikolla varmaan paras päivä.

Keksi päivälle motto?
No tää on ihan vaikee.. Pitää miettiä. Pehmeä sänky tekee selän kipeäksi. Suosi siis kovia sänkyjä. (Miul on oikeesti nyt kaikki paikat ihan jumissa. Voi olla myös et johtuu kävelystä ku on liukasta, mut kans sängystä veikkaan...)

Haastan Amman!