Eilinen ja tää päivä on menny aika pitkälti kahviota pyörittäessä koululla. On tää vaan niin kivaa :) Saa vähän rahaa (tosin ne saa sit joskus ku päätetää nostaa pankista) ja voi hyvällä omallatunnolla olla poissa tunneilta. Tän päivän tunnit oli kuulema aikas tylsiä. :) Ja mein suklaat mitä myydään on vanhoja, mikä vähän haittaa niiden myyntiä. Mut ei voi mitään. Ostaa ken tahtoo.

Eilen oli kiva päivä. Netitön se ei ihan ollu, koska illalla ysin aikaan avasin vahingossa koneen ja sit katoin s.postit ja sellai, mut en jääny siihen vaan menin nukkuu ajoissa! Mikä oli myös hassua, koska sit heräsin viiden aikaan ja mietin et oonkoha laittanu kännykän soimaa, ja sit tarkistin ni se oli kyl seittemältä soimassa. Mut kaks tuntii sit nukuin horrosta. Se oli outoa.

Eilinen oli siis kiva päivä myös siks, että illalla oli salivuoro, eli pääs taas urheilemaan. Saksalainen vaihtis oli kanssa siellä, meillä oli kivaa ja mie taas vaa talloin sen päälle. Tai en tallonu ku tönin ja juoksin päi. Mut joo, se vaan nauro, onneks. Mut mitäs tulee eteen...Sit käveltiin samaan suuntaan takas päin, ja sain tietää et saksalaine asuu viereisessä talossa (enää viikon :( ) ja miun kanssa samassa talossa asuu yks mein koululainen, vuotta alemmalta luokalta. :D Tänään tuntu ihan siltä et haluis heti tänää taas urheilee. Pitää ehkä käydä lenkillä tai jotain.

Mutta nyt. Palaan takasin kahvitiskin taakse.