Elämässä ei oo logiikkaa. Miuta on tän päivän väsyttäny ihan koko ajan (tuli vissii luettua liian pitkää eile) ja puol ysi illalla olin valmis nukkumaa mut nyt ku kello on puol 11 ja nukkumaa pitäs käydä ni mie alan tässä vaa piristymää! Ei oo reiluu.. No ehkä jos sitä kävis vaa nukkuu ni tulis uni.

Höpötän nyt ihan arkisia juttuja mut pesin viikonloppuna pyykkiä ja tänää sain vihdoin laitettuu ne takas kaappii. Ja miun tiskaamine ei oo menny ihan ku suunnittelin ku iltapäivisi oon niin väsyny olevinaa ettei jaksa, ja nyt etenki ku siel on vähä kokkailuista ja leipomuksista enemmä tiskiä ni se kynnys kasvaa. Mut lupaan huomenna töitten jälkee käydä kaupassa, siivota, tiskata ja pestä pyykkiä ni sit ei tarvii niihi nii paneutua viikonloppuna. Mut saanko sanoo et ois ihana ostaa eteisee ja kenkätelineen alle matot. Ja ehkä toho parvekkeen oven eteeki. Ja keittiöö isompi. Ja vessaa ihana lämmin. Epäilen kyl et siel on lattialämmitys ku se on korkeemmal ku muu huoneisto eikä siel oo pattereita.

Mut voiks olla ku ekaa viikkoo on viel töissä ni alkaa miettii et jaksaaks tuota kauan. Vaik tänää meni kivemmi ku kuunneltii esimiehen kaa yks puhelu miulta mikä ei ollu ihan parasta laatua ni sain paljo hyvii vinkkejä ja sen ja tauon jälkee myinki heti yhen ja melkee perää toisen. Sit meil oli tänää et sai joka tilauksesta ottaa karkin :) Sain kolme!

Uuh..ootan viikonloppuu kovasti. Työpaikan naisten (ja yhen miehen) kaa mennää viettää saunailtaa lauantaina, yks työkaveri asuu käytännössä naapurissa ni mennää yhtämatkaa, ja sunnuntaina ehkä, (tosin epäilen eitä) sisko tulee perheen kaa kylää. Saa nähä. Vähä jotai jännää :) Sit pitäs liikkuu ettei mee elämä vaa istumiseks. Tänää ois ollu vesijumppa, olin jo melkee päättäny et lähen mut sit kävin lukee yhtä lehtee ni se aika hujahti nii et jos oisin lähteny ni oisin ollu uimahallilla just ku se jumppa ois alkanu. Ens kerral sit vähä aiemmi :)

Ja Potterista alkaa huomen viimene kirja! Ihana ku voi rauhas lueskella, vaik aiemminki mut sit oli aina vähä sellane olo et pitää nyt lukee nopeesti et voi lainata seuraavaa yms mut nyt ku on molemmat tällää ja palauttaa voi sit joskus ni ei oo hätä lukea :) Ja sit Twilightia! Tykkään nii ku tuollei lukemista on tiedossa Potterienki jälkee ni ei tuu tyhjä olo. Mut mitäs sit Twilightin jälkee...?