Kello kahdeksan heräsin ja hyvä taas et ääni kulki ja yskitti vaan koko ajan. Jooh. Ysiltä lähettiin saksalaisen kanssa lenkille, kierrettiin metsälenkki, ja siellä aina välillä meni hiihtäjiä, joka kerta toinen jäi kattomaan perään kuin kovaa ne menee. :D Se oli huvittavaa. Ja mein tuo läheinen lampi ei ollu kunnolla jäätyny, ihan sulia kohtia oli keskellä. Se oli outoa. Ihana oli kävellä kun lunta on paljon ja kylmäkin pikkasen. Mutta sit piti sanoa heippa, toivottavasti kuitenki nähdään ehkä joskus vielä.

Nyt olis aikaa aika paljon, voisin syödä ja pitäs pakata loppuun, jos jaksas ni vois jotain koulutehtävääki, mut pöh. Ihan tylsää. Vois vaan nauttia viimesistä tunneista täällä kotosalla. Vaik kahen viikon päästä pitää varmaan tulla kattomaan posti, koska miulle on tulossa lasku ni sillee.. Ja sit pitää tulla taas 2 viikon päästä ku on koulutehtävä täällä vkloppuna, ja siit jo viikonpäästä ku jatkuu koulu. Eli kyllä tuo viis viikkoa nopeesti menee, ja kun keksin paljon vaan tekemistä joka päivälle niin kohtahan tää kevät onki menny.

Pitäs vaan elää päivä kerrallaan ja nauttia joka päivästä, eikä aatella et viikon tai kuukauden päästä on paljon kivempaa ku nyt.