Mökin sauna on testattu. Se on nätti ja kiva. 60 löylyissä on oikein hyvä olla, vedet joutuu hakee viel käsin, saa nähä tuleeks sinne koskaa pumppua, pitäs kyllä. Toisella puolella testattiin takka, sitä oli kiva seurata :)

Lähettiin sit äitin kanssa ajamaan takasin päin, ni Pallon kohalla mein eessä ajeli auto, ja takaa tuli auto rinnalle. Sit se meinas mein etee mennä mut ei mahtunu. Sit se kaahas kovaa vauhtii ja just enne sen kaistan loppumista (mist ei enää sais kääntyykää) ni se tunki sen mein eessä olevan auton etee. Oli kyl niin lähel ettei osunu, hurja oli tilanne ja molemmil kova vauhti. Sit se jonossa nyt toinen auto lähti sen kaahajan perää, ajo ihan kiinni siinä ja käänty ain ku se etummaineki käänty. Oli vissii vähä suuttunu. :/ Myö äitin kaa vaa ajellaa kotii. Sit melkee pihaa ku oltii kääntymässä ni muistin et miun piti jäädä matkalla iskälle. En yhtää muistanu :P Pääsin kuitenki tänne ku äiti toi :)

Eile oli kivaa kaverin kanssa. Katottiin leffaa ja mie sain ranskalaisen manikyyrin! On nyt niin upeet sormet, et voi Intias ihmiset kattoo vähä pitkää. Mut mietin et nää on kyl niin kivat et vois ehkä joskus alkaa hoitamaa kynsiä enemmä. Välillä lakkais, ehkä tätä manikyyriiki joskus :D No, sovittii et jos 40 vuotiaina ollaa molemmat sinkkuja ni muutetaa sit yhtee omakotitaloo ja pidetää paljo grillijuhlia ja kutsutaa mein kummilapsia kylää :) Tulevaisuus on siis turvattu! : )