Eilen oli äitin synttärit. Hyvää murupohja-juustotäyte-kakkua sain tänää, eilenki. Synttärilahja oli niin ovela, et pääsen itekin hyötymään siitä. Laskettelupäivästä kirjottelen sit kun sellanen ollaan tehty :)

Harkka lähti kivasti käyntiin. Ekana aamuna kolme tyttöä juos kirkuen miuta pakoon. Iltapäivällä yks niistä sano, ettei se enää pelkää miuta. :D Toinen niistä tytöistä vaihtaa mielipidettään miusta koko ajan. Välillä oon kivempi ku sen äiti (siis sillon kun äiti tulee hakemaan), välillä oon ihan tyhmä enkä varsinkaan saa tulla leikkimään. Tänään sain kuulla olevani lapsi, 1 (myöhemmin 3) vuotta. Lasten tarinat on kyllä niin mahtavia välillä. Yritän muistaa niitä niin kauan että saisin tänne kirjotettua.

Tänään näin taas oman pikku kummitukseni. Voi se on niin ihana! Kaks pientä terävää hammasta on tullu jo alas, nyt pitää vähän enemmän vielä kattoa millon se miun sormia laittaa suuhun. Meillä oli tänään satuhetki, Idan jalat taipu niin upeesti jo suuhun asti. Kivempaa oliki tänää jumppailu sadun jälkeen, sain oikein mahtavat naurut. Vaippakin tuli vaihdettua ihan oikeaoppisesti.

Nyt pitäis mennä hakemaan saunapuita, että pääsee lämmittämään tätä asuntoa vielä vähän lisää. Ja miulla vaan on pitkikset alla, fiksua.

Kaikesta huolimatta on vähän ikävä omaan kotiin ja opiskelupaikkakunnalle. Siellä tuli jotenkin kiva arki, kävin paljon lenkillä ja urheilemassa, kotona oli kiva olla ja sellain. Onhan täälläkin ok, mutta aina menee ilta jotenkin ohi ennen kun pääsee kylässä kaupungilla käynnin kautta kotiin, sit ihmettelee miten päin sitä täällä olis. Ei oo oma huone enää oma huone, eikä koti enää koti, vaan äitin luona majailen tilapäisesti. Hetken yks päivä teki mieli myös jo päästä tuosta koulusta pois ja vakiintua jonnekin, kun sitten olis kauan joku kiva asunto jossain. Mutta kyllä nyt vaan voisin elää kevyttä opiskelijaelämää monta vuotta! Tai oikeestaan haluisin vaan paljon kavereita ympärille, ja aktiivista toimintaa keskenään. Liikuntaa ainakin.

Ja näin politiikkaan liittyen, mitä nyt oon otsikoita vilkuillu, niin oon tosi tyytyväinen Obaman valintaan presidentiks. Hienoa! Siinä on mies jonka puheet myös johtaa toimenpiteisiin, ja positiivisiin sellaisiin. Jotenkin on sellainen tuntuma että tää presidentti tullaan muistamaan pitkään.