Talvinen pakkasaamu ennen joulua.

Olin valmistujaisissa, joissa miun olisi alunperin pitänyt valmistua. Muutamat meinasi tulla onnittelemaan :P Mutta tiedänpähän ja muistan nyt mitä siellä kuuluu tehdä, tosin mein auditorio menee remonttiin, joten toinen paikka saadaan valmistumispaikaksi ensi keväänä.

Partaveikko tonttu.

Siskolla viettelin joulua, viisi päivää olin siellä. Ekana purettiin muuttolaatikoita vielä kaappeihin ja siivoiltiin vielä. Sitten tehtiin urakalla jouluruokia ja herkkuja. Jouluaattona oltiin ihan väsähtäneitä jo kaikki.

Mummo ja pappa tuli aattopäivänä kylään. Kummitytön päiväunien jälkeen pappa lähti käymään ulkona, ja sattumalta joulupukki tuli silloin kylään! Mie otin kovasti videolle tapahtumia, kaikki sai paljon lahjoja ja tyttö vähän ehkä turhan paljonkin mutta mielissään taisi olla ja innolla oli avaamassa. Nappasipa koiran omasta paketista tulleen possunkin kainaloon kun se oli niin sulonen.

   

Mie nyt en lahjoja kuvannut mutta paketit oli niin upeita! Sain mm. rahaa, karkkia ja suklaata (öhkö), niko lentäjän poika ja the joulukalenteri -dvd:t, potteri 2 (1 sain synttäriksi), neulepaidan, essun ja keittokirjan mihin ite voi kirjotella. Vielä on pari lahjaa saamatta, äiti oli ostanut uusia peittoja ja tyynyjä miulle, ja kaverilta saan Joulutarina -dvd:n mikä varmaan katotaan uutena vuotena. :)

Kummitytön kanssa vielä sunnuntaipäivällä leikittiin kovasti uusilla leluilla (leikkiruokia on kiva syödä ja syöttää toisille, keinulammasta voi käydä halailemassa ja hello kitty-autolla voi kurvata ympäri asuntoa. Pienen muovisen koirankin tyttö sai, se oli ihana lahja! Pyysin näyttämään sitä kameralle kun otin kuvaa niin tuli niin suloisia kuvia :) Yllä olevassa kuvassa tyttö tulee jo kattomaan minkälainen kuva tuli =D Hirmu pienenä tajusi mitä kameralla tehdään!