Olipa äsken tosi upea usva tuolla metsän yllä. Vau.

Kohta alkaa Armageddon! Tykkään siitä leffasta tooosi paljon ja se on niin surullinen. Onkohan outoa tai jotain mutta miusta surulliset draamat tai draamakomediat on vaan niin hyviä. Tai kirjat. Kaverit ei kohta jaksa enää kuunnella, mutta vielä olis 3/4 Twilight-kirjaa lukematta. Eka oli älyttömän hyvä. Siitä todistaa se, että heräsin aamulla 7 kellonsoittoon HETI ja innoissani kävin lukemaan kirjaa ennen koulun alkua. Kahtena aamuna!

Tänään opeteltiin koulussa nettisivujen tekemistä, mikä on itse asiassa suht helppoa kunhan jaksaa perehtyä hetken. Koitin itse asiassa vaihtaa tästä otsikon fonttia isommaksi kun se jää vähän varjoon, mutta ei se vaihtunut. Tai sitten se vaihtuu vasta kun kirjoittaa uuden tekstin :) Testaan.. (*reps* hyvä yritys, sekotin koko homman ja pienen taistelun jälkeen sain palautettua normaaliksi. jospa tämä vielä onnistuisi..)

Mitäs muuta ihmeellistä. Hmm.. Huomenna pääsee kattomaan teatteria missä miun kaveri esiintyy! Ilmaseks! Tänään ois ollu stand-up komiikkaa taas mutta passaan. Viimeeksi oli kyllä hauskaa :)

Taidan tästä kipittää suihkuun ja iltapalan tekoon että ehdin kymmeneksi sohvalle itkemään leffan pariin :D Heh..