Sori nyt ei tuu kuvia vielä mut muuttanu mie oon jo! :) Mutta sitä mie vaan tulin sanomaan että kun on kohta 25 vuotta ja asunut omillaan ja amerikassa jo kuutisen vuotta niin voisko vanhemmat jo pikkuhiljaa tottua siihen ajatukseen että mie kyllä pärjään? Iskä lupas käydä kattomassa pesukonetta miulle, miltä se näyttää luonnossa kun täällä sitä ei oo, ja sitten se muuta höpötettyään sanoi että tuliskos se sitten maanantaina käymään, asentamaan lampun kattoon. Öömh.. eikös se kannata käydä sitten kun on saanut sen pesukoneen tilattua ja kotiinkuljetus on tuonut sen kotiin että sen voi asentaa sitten samalla? Niin no joo..

Tänään oli jännä herätä kun kännykkä oli kauempana lataamassa ja seinäkellon patteritus ei eilen onnistunut odotetulla tavalla niin heräilin välillä ja mietin mitähän kello on. Sitten pelkäsin että se on jo ainakin 12 joten nousin ylös mutta se olikin vaan 10! Hyvällä omallatunnolla siis voin katsella netti-tv:tä :D

Eilen oli niin ihana löytö laatikosta kun kirjoja purin niin sieltä pompsahti kaksi twilight-kirjaa! :D Se oli niin mukava ja yllättävä löytö :)

Mutta voi, kohta noita tavaroita ei jaksa katsella tuossa.. tosin tila loppuu mihin niitä laittaa joten pitää käyttää vähän mielikuvitusta niiden suhteen. Mutta sitten kun muutama laatikko on purettu ja selvitetty mihin laittaa ne tavarat sieltä niin voin imuroida, pyyhkiä pölyt, pestä lattiat (ja ehkä saunan) ja laittaa matot lattialle! Ja viimeisenä silauksena sitten laittaa miun tuparilahjan keskelle lattiaa ;)

Nyt siis joo ahkeruuksiin!

PS. Miun koirasta tulee VIIVI!