Ette usko minkä näin eilen MIUN huoneessa!! Hämähäkin! No daah, ihminen syö keskimäärin 8 hämähäkkiä elämänsä aikana, tiedetään (mistä tuo keskiarvo on keksitty? onko joku tehnyt siitä tutkimuksen?). Ja mie varmasti enemmänkin metsäretkillä. Mutta hyyyi se oli iso. Onneksi on keksitty imurit.

Kerran imuroin sellaisen pitkäkoipihämähäkin, ja kun se katosi suuttimeen, heitin letkun kädestäni kun kävi ällöttämään (vaikka joo, se oli pölypussissa jo silloin). Kävin miettimään, että kyllä nuo hämähäkit taitaa olla miun heikko kohta. Ei ne luonnossa haittaa (jos niitä ei näe) eikä ihan pienet, mutta eilisen kaltaiset mustat jättiläiset. (mitenniin liiottelen?) Siinä eilen imuroidessa mielikuvitus alkoi juoksemaan ja kuvittelin että joka kulhoon ja koloon miun huoneessa on tehty hämähäkin pesä (mistä muualtakaan niitä aina välillä ilmaantuu? ovesta niitä ei ainakaan voi tulla, näkisinhän mie jos sieltä joku livahtaisi.) Yhden mukin tiputin vahingossa lattialle pesiä etsiessä (okei.. heitin kun säikähdin jotain möhkälettä siellä, mikä osoittautui keramiikkapalaksi). Yhtään pesää en lopulta löytänyt, eikä hämiksiä ole vielä ainakaan näkynyt uudestaan.

Tunnustus: rikoin tämän viikon herkkulakkoa. Söin täytekakkupalan, mutta vain koska se olisi mennyt äitin tai iskän suuhun tai roskiin tai pakkaseen. Pitihän se syödä. Loppuviikko ilman herkkuja!