Mie pesin pyykkiä varmaan viikko sitten. Toista koneellista laittaessa pyörimään painoin kahta ohjelmanappia pari kertaa edestakaisin (meinasin laittaa toisen ohjelman mutta tajusin että se maksaa enemmän eikä minulla ollut kolikoita mukana enempää, joten painoin takaisin edelliseen ohjelmaan). Kuului kamala rusaus ja sen jälkeen kone ei enää pyörittänyt ohjelmaa, ottanut vettä tai mitään muutakaan. Nolona otin pyykit pois koneesta ja kipitin kotiin häpeämään. Seuraavana päivänä kävin hakemassa kuivumassa olleet pyykit pois. Kukaan ei ollut käyttänyt konetta. Parin päivän päästä kävin kurkkaamassa uteliaisuuttani oliko joku pessyt tai yrittänyt pestä koneella. Yksi oli, ja hän oli kirjoittanut koneen päälle lapun "Kone rikki". Hups.

Kävin tänään tarkastamassa tilanteen, jospa se oltaisiin jo korjattu. Alkaa tuo pyykkikasa olla jo melko korkea. Lappu oli käännetty ympäri ja siihen oli kirjoitettu "Tarvittavaa varaosaa ei ole saatavilla. Kone on uusittava". HUPS! :/ Tulikin vähän isompi remontti..

No, saadaan toivottavasti vähän käyttäjäystävällisempi pesukone. Itsehän tässä joudun nyrkkipyykille. Toivon vaan etteivä kovasti nosta koneellisen hintaa. Nyt 40 pesu on maksanut 40 senttiä, ja 60 pesu 80 senttiä. Hankkisivat vaan nopsaan sen koneen kun en ihan kaikkia vaatteita viitsisi pestä käsin.

Juttelin äitin kanssa puhelimessa torstaina. Ilmoitin että laitoin nyt hakemuksen au pairiksi. Äiti kuullosti siltä kun ei koskaan olisi kuullutkaan miun aikomuksista lähteä. Varoitteli vielä, että siellä pitää sitten siivota yms. Heh.. niin äitin tapaista. Like I don't know! Kai se vielä pitää miuta niin pienenä ja avuttomana.. (Enhän ookaan kun 4 vuotta vasta asunut omillani..miten sitä voisikaan oppia itsenäiseksi..) No, sallittakoon. Äitit on joskus hupsuja. :P Iskä sentäs muisti että olin asiasta puhunut ja kyseli milloin meinasin lähteä jne. Kunhan ne nyt ensin ottaisivat yhteyttä järjestöstä... :/ (ehkä ne on lomalla)