Onpas pitkä aika kun en ole kirjoittanut. Ei ole kyllä ollut kirjoitettavaakaan.

Miun unirytmi on mennyt ihan sekasin.. Aamulla on vaan niin mukava jatkaa nukkumista. Ja illalla ei mitenkään voi nukahtaa ennen kolmea kun sisällä on tuhokuuma (vaikka olen tuulettanut illalla tehokkaasti ja yölläkin ovi on auki) ja kostea (ehkä saattaa johtua tuuletuksen mukana tulleesta ulkoilman kosteudesta), eikä oikeasti väsytä yhtään. Mutta onneksi aamulla on jo sopivan viileää jotta voi nukkua oikein pitkään.

Eilen yöllä nukahdin oikeasti varmaan viideltä. 12 aikaan yritin käydä nukkumaan mutta eihän siitä mitään tullut. Löysin kirjahyllystä lukemattoman kirjan ja luin sitä hetken, mutta ei sekään auttanut. Kirjaa en kuitenkaan jaksanut enää lisää lukea. 1-2 aikaan kaduulla pöristeli pari mopoa edestakaisin hetken. Graah! Jossain vaiheessa taisin olla nukahtamassa tai nukkunut hetkisen kun kuuntelin jotain tosi pelottavaa ääntä parvekkeelta. Varmaan joku pesukarhu tai vastaava kiivennyt parvekkeelle ja tulee ihan kohta sisälle! Menin varovasti verhon takaa kurkkaamaan, kaiteelta lähti lentoon varis. Huh. Mutta se ääni oli ihan outo!

Ja kun taas olin nuokahtamassa niin eikös varmaan viiden aikaan tulee biletysporukka autolla ihan tähän lähelle. Muutama purkautui ulos ja jäi tietysti HYVIN kovaäänisesti juttelemaan ja nauramaan ja huutamaan MIUN parvekkeen alle. Ei oo tosi! Juuri kun olin menossa kattomaan et voisko niille huutaa et menee pois tms. ne lähti kävelemään pois. No sit nukuinkin 11 asti melko hyvin. Aamulla tosin herää siihen kun autot kaasuttaa ykkösvaihteella mäkeä ylös niin kovaa kun pääsee. Bffff...

Pitäis ehkä tehdä päivällä jotain väsyttävää (kuten käydä lenkillä) ja herätä aamuisin ajoissa.

Tai sitten voi lähteä viikoksi partioleirille vastuuohjaajaksi, niin ehkä se unirytmi palautuu sieltä.

En kyllä käsitä millä aion saada nuo kaikki tavarat vietyä junalle. Miulla on kolme isoa muovikassillista likasia pyykkejä (joo, pesukone ei toimi vieläkään eikä uutta ole hankittu tilalle). Ajattelin pestä äitillä kaikki vaatteet nyt jos tuossa pesukoneessa menee kauemminkin. Lisäks miulla on partioleirivaatteita. Ne on siis eri vaatteita kun tavalliset leirivaatteet, joita on likapyykissä. Partioleirivaatteet on huonoja joiden kanssa voi huoletta istua tai kontata maassa. Tavalliset leirivaatteet on vähän parempia.

Ja sit on puukkoa, nenäliinaa, ruokailuastiaa, vesipulloa, makuualustaa, rinkkaa, rinkkaa, laukkua, kassia, hattua, lapasta, sandaalia, narua, partiohuivia, kameraa... huh. Wish me luck. Toiveissa ja suunnitelmissa on tulla iskän kyydillä takasin, joten ainoa haaste on päästä kotoa juna-asemalle huomenna yhdeksäksi. Kellään autoa täällä? :D *wishfulll thinking*

Jätän muuten suosiolla läppärin kotiin. Ainakin näillä näkymin. Jos johonkin sitä tarvitsen niin voin suorittaa sen ottamalla muistitikun mukaan. :) Kiitos teknologia!

Miun kaveri muuten tulee samaan kouluun. Pelottelin sitä jo kaikilla kauheilla opettajilla ja mikroilmastolla ja hyttysillä :D Onneksi tajusin lopettaa ajoissa =) Saatoin kyllä sanoa jotain positiivistakin.

Miun täytyy muuten tehdä 2 tehtävää elokuun loppuun mennessä, etten joudu palauttamaan osaa opintotuista :/ Ja en ymmärrä, mie en oo saanut viime kevään harjoittelupisteitä. Höh.