Välillä sitä hämmästyy miten pimeetä on jos ei ole kaupungin tai kylien valoja loistamassa taivaalle. Tuota kuvaa otettaessa oli niin pilkkopimeää vasemmassa reunassa ettei mitään nähnyt!

Yksi päivä tässä lenteli monia kymmeniä tilhiä, ja kun kuvaamaan keksin niin eikös ne kaikki lähtenyt heti pois. Nää ehdin ikuistaa.

Tämä talvi on luonut tuollaisia huurteisia muodostelmia joka paikkaan. Ei, lyhtyyn ja pyykkilangoille ei ole satanut lunta, vaan ne on huurteet siihen. Ihanaa :)

En tainnut muistaa tätä kuvaa laittaa aiemmin. Iskän kunnostama sohvapöytä siis, ja äitin miulle ostamat lasin ja pannunaluset (huopaa). Sointuu nyt tosi mainiosti pöytään, ja tulee käytettyäkin kun puu on herkempi kosteudelle ja kuumuudelle. Lasipöydän kanssa ei tullut käytettyä niin usein kun se oli helppo pyyhkiä.

Sain muuten tänään uusia naapureita! Miusta on aina jännää kun tulee uusia ihmisiä taloon, vaikken heihin tutustuisikaan. Onnistuin tänään kuitenkin muutaman sanan vaihtamaan kun pyykkejä pesin ja kaupassa kävin. (täytyykin hups käydä tästä laittamassa puhallin pois päältä...) Suunnilleen miun ikäsiä ovat, nainen ja mies. Mukavilta vaikutti :)

Mutta nyt täytyy tosiaan käydä sammuttamassa puhallin ettei tule valituksia, ja sitten rientää nukkumaan että jaksan huomenna ajoissa herätä ja lähteä koululle työskentelemään, kotona kun ei näköjään onnistu mikään.