Nonni. Se ois siinä sit. Tavarat purettu, siivottu ja tiskattu. Eilen mie tein loppukirin ja järjestelin loput tavarat jotka oli levinny laatikoista lattialle erilaisiin kasoihin oottamaan mihin ne pääsee. Aika monta laatikkoa mie lopulta vein suoraan varastoon kun siellä oli semmoista mitä ei tarvii, voi käyttää myöhemmin, pitäs viedä kierrätykseen tai koittaa myydä, ja semmosta mitä nyt voi vielä säilyttää mutta ei mahtunut purkamaan mihinkään (esim. osa cd:istä).

Tänään sit ahersin ja ekana tiskasin astiat, sit imuroin niin tarkkaan! Mutta kun kävin moppaamaan niin taas sitä roskaa tuli jostain. No en viittinyt uudestaa käydä imuroimaan vaan kävin pöllyttämässä matot (3/4) ja sommittelin ne lattialle pahimpien rumien jälkien päälle. Nyt ei näytä niin kamalalta tuo lattia.

Olin myös niin ahkera että innostuksen puutteesta huolimatta pesin saunan (jossa haistelin toivoakseni olematonta virtsan hajua) ja keittiön uunin mikä ei ollut ollenkaan niin likanen mitä kuvittelin. Nyt pitää vielä hankkia karhunkieltä jotta saa pestyä ritilän uunista, sitten joskus joskus kun innostus iskee niin voisi pestä ikkunat, ja pihaakin pitäs vähän vissiin siistiä kun meinaa ovesta tulla nuo kasvit sitälle kun ovea laittaa kiinni. Mutta lokakuun alussa taisi olla että pidetään pihatalkoot niin jospa silloin sais sen samalla..

Mutta nyt mie taidan käydä ettimässä huivin päähäni ja polkea ekaa kertaa poutasäässä täällä kauppaan, ostamaan namuja ja limsaa :) Meinasin testata tuon saunan tänään, ja jospa jotain leffaakin sen jälkeen..

Valokuvia mie laitan sit huomenna! Lupaan :)