Tätä on nyt tosi nolo myöntää mutta nukuin tän päivän ohi. Tai en ihan ohi, heräilin nimittäin jo 7 aikaan.. illalla. Välittämättä 9 soineesta herätyskellosta nukuin yhteen asti putkeen mutta en nähnyt mitään järkevää syytä herätä (hmm.. mites toi tenttiin luku..) niin jatkoin unia aina neljään asti ja siitä vielä seitsemään, jolloin taisi tulla niin kova nälkä että piti nousta.

Päiväähän oli vielä paljon jäljellä joten aattelin katsella Greyn anatomiaa muutaman jakson. Ja no, tuli katsottua vissiin 10 jaksoa, mukaanlukien 6 kauden kaksi ekaa (tuliko telkusta vaan yks niistä? kun nuo oli silleen jännästi yhdessä niin mietin sitä..) mutta nyt siis koneella ei enään ole laittomasti ladattuja jaksoja, ja voin palata tv:n ääreen nauttimaan suomenkielisistä teksteistä (meni ehkä muutama asia ohi tänäänkin, ei ihan oo tuo lääketieteellinen englanti hallussa..). Mutta parasta on että ei tuu kiustausta katsoa seuraavaa jaksoa heti perään, kun sitä ei ole saatavilla. Hyvää kannattaa odottaa.. :) Jaksoista tulee paljon parempia kun on viikon odottanut ja miettinyt mitä seuraavaksi tapahtuu. Tv-sarjat kunniaan siis!

Joo.. taitaa olla aika mennä nukkumaan taas.. jos huomenna/tänään heräisi ajoissa ja lukisi sellaiset 300 sivua tenttiin, kävisi kaupassa ostamassa maitorahkaa (koska ilmeisesti rahkaan tulee kermavaahtoa ja maitorahkaa, ei kermavaahtoa ja kermaviiliä. en sentään ehtinyt sekoittaa niitä :P) ja pitäisi ehkä viedä roskiakin välillä ja tiskata, mutta eihän niillä nyt kiire ole..