Oonpa viettänyt hurjan viikonlopun ja alkuviikon. Tosi. Lauantaina lähdin siskon luo yökylään kun sunnuntaina juhlittiin kummitytön 1-v. synttäreitä! Ja hurjastihan tuo tyttönen jo käveli ja kääntyi paikallaan. Alkuun pelotti kovasti kun se lähti taapertamaan mutta hyvinhän se meni eikä pyllyynkään sattunut kun aina välillä vielä muksahteli, väsyneenä enemmänkin.

Sunnuntaina herättiin niin ihanasti jo 6 aikaan ja nuokuttiin 7 kun tyttö oli jo valmis synttäreille. Vieraat olivat tulossa vasta 12 maissa, eli ennen sitä ehdittiin harjoitella kävelemmistä ja nukkua pitkät päikkärit. Unien aikana koristeltiin asunto ilmapalloin ja serpenttiinein, ja oli se ilme niin näkemisen arvoinen kun tyttö heräsi unilta ja näki koristeet :D Silmät ja suu pyöreinä tuijotti ja osoitti palloja.

1251215119_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1251215103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytiin siskon kanssa ostamassa "joku pieni ja yksinkertanen kimppu" kukkakaupasta. Mutta se täti ehdotteli niin ihania juttuja että pakkohan niihin oli sanoa kyllä :D

Vieraitten saavuttua availtiin lahjoja. Taisi tyttö tykätä kun ei millään olisi laskenut irti kun seuraavaa lahjaa käytiin avaamaan. Miun lahja (ksylofoni-soitin) sai kovimmat itkut :D mutta myöhemmin nukkevauva sai monet halaukset ja tuttipullon syöttöyritykset (silmäparat..)

1251215144_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1251215141_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Teemana juhlissa oli perhoset, ja kakkukin oli itse tehty (sulkaarusinoita ja kynttilää lukuunottamatta) itse teeman mukaan. Hyvää oli, ja tyttökin tykkäsi! Tarjolla oli myös lapsille sopivia ei-miltään-maistuvia maissinaksuja, joita miekin popsin tyytyväisenä. Täytyykin seuraavan kerran sipsihimon yllättäessä hankkia niitä.

Illemmasta ajelin iskän autolla kotiin, siis tänne kauas. Maanantai sujui niin että huristelin äitin pyörällä kirjastoon tekemään opparia (se poika ei oo monee kertaa ollu siellä töissä kun mie tai kaveri ollaan käyty) ja iltapäivällä Amyn kanssa käytiin ruokaostoksilla ja autolla huristeltiin kaupunkiin tekemään ruokaa ja Amyn mammaa tapaamaan. Hyvää kanaa oli ja perunamitäolikaan, ja suklaabanaani on parempaa tehtynä tavallisesta suklaasta. Pitäydytään siinä.

Illalla ja aamulla luin Twilightiä, ja arvatkaa oonko niin koukussa siihen kirjaan. Tällä hetkellä oottelen että pääsen lähtemään junalle, koska koko junamatka on aikaa lukea tuota kirjaa. Täytyy käydä lainaamassa seuraava osa varalle joku päivä.

Tänään oli tarkoitus mennä taas kirjastoon mutta tuo matkan polkeminen ei oikein innosta. Soittelin päiväkoteihin kotikuntaan ja kyselin sijaisuuksia tms. Saldona yksityiset vastasivat, kunnaliset eivät (johtajat kokouksessa..). Soittelen huomenna uudestaan paremmalla onnella.

Nyt pitäisi syödä pikaisesti (menipäs tää päivä nopeesti!), siirtää valokuvat äitinkin koneelle, pakata ja hmm.. sitten läheä metsästämään värikasettia tulostimeen ja kiiruhtaa junaan.

Siirrän illalla (tai junassa) kuvia tähän tekstiin, joten käypä uudestaan kurkkaamassa myöhemmin.

***********************************************************************************

Päivittelyä klo 10.00

Löysin tulostimeen värikasetin halvemmalla kuin mitä täältä läheltä oisin saanut. 8 euroa on iso raha.. Ostinpa myös paikallista rieskaa, se on niin vaan parasta leipää ikinä, ei ole sen voittanutta. Sitä tässä napostellessa (ei varmaan ylihuomiseen kestä kun ahmin nyt jo neljänneksen pienestä leivästä)

Istuin koko junamatkan lukien Twilightia. Aah.. on se vaan hyvä. Askareetkin, kuten suihkussa käynti ja laukun purku sujui hurjan nopeasti kun päätin että teen nämä kaikki ennen kuin uppoudun kirjaan uudestaan. Siitä onkin sitten hyvä nukahtaa.

Ai joo, ja ne kuvat lisäsin :)