Täällä sitä kipeenä vietetään päiviä. Eilen mie katoin koko päivän frendejä. Kävin kyl kaupassa ku limsa loppu. Ja yöllä sit näin unta et etin limsaa, olin siis ostamassa, mut ainoot mitkä löysin oli sellaset tosi vanhat ja ainoot kappaleet puolen litran pullot jaffaa ja fantaa. Neki makso viis euroa. Et ei mikää hyvä kauppa ollu.

Lämpöä on ollu nyt koko ajan siinä 37 kohilla. Tuntuu vaan tyhmältä ku on kipee mut ei kuitenka sillee kunnolla. Yleensä miulla kuume menee ohi parissa päivässä, ja pitää sillee melkee 39 asti kuumetta. Parin päivän päästä ei oo muuta ku nuha. Mut tää on ihan pöhkö tauti. Tavallaan ei vois luistaa mistää hommista. Toisaalt en haluiskaan ku torstaina lähen Lpr. Siel ei sit ois kiva tehä mitää tehtäviä.

Eli tänää pitää kirjottaa hankesuunnitelman puolikas ja pestä pyykkiä. Imuroida ja tiskataki pitäs jossai välissä, ja enkun referaatti, mut sil ei oo kiire. Sit ois tuo matkalle pakkaus.. Miun pitäs jostai löytää jotai vaatteit mitä voi ottaa mukaa mut en mistää haluis luopuu mitä oon löytäny, tai sit ne ei oikee lämpimäs oo kivat. Muutama t-paita mukaa, jotku housut ja alusvaatteita tietty, sit paperit, passi ja lääkkeet, tietokone, kamera yms. Paljo tollasta pientä mitä pitäs muistaa. Ja toppavaatteet, ku sit ku tuun takas ni on talvi toivottavasti. Et ku miut tullaa hakee ni saan sit lämmintä päälle.

Ulkona on kiva ilma. Inhottaa ku siel ois just hieno sää, tollane viilee syksyne ilma käydä lenkillä mut pöh ku on vaa kipee.