Eilen ja tänään oon kartuttanut omaa partiopätevyyttäni osallistumalla vuosikokoukseen ja tänään kesän piirileirin ennakkotapaamiseen. Eilen olin kovin suostuvainen moneen tehtävään, mutta aina tuli esteeksi se etten asu paikkakunnalla tai joku muu yhtä typerä. Tänään puuhattiin partiolaisten kanssa tunikat, pussukat, vyötä ja lippukunnan vai kunnan logo vielä tunikaan.

Töissä sain kuulla olevani aarre =) Ja miuhun myös luotettiin kovasti tietokoneongelmissa, mutta kun en osannut siinä kyseisessä auttaa. Monta kertaa kyllä pyydettiin uudestaan ja uudestaan samaa katsomaan, jos se vaikka nyt onnistuisi. Lopulta oli välipala-aika ja kyselijänkin piti luovuttaa. =)

Huomenna saan palkaa harkasta! Enää kaksi päivää, jee! Ja pöh koulutehtävien takia. Oon kyllä täys nuhjus taas. Harkan jälkeen vielä kun pitäisi jotain koulutehtäviä tehdä niin ei kyllä onnistu. Koneella kyllä kovasti istun ja oon alottavinani kohta mutta en saa alotettua, ja sitten jää kaikki muukin hoitamatta (nyt olis sauna lämmin)

Ootte ehkä huomannut, tän viikon erään kevään verran on vähän jäänyt. Tänään piti kuvailla, mutta unohdin että olin ottanut kameran mukaan. Koitan huomenna kotimatkalla kuvailla jotain kivaa.

Ja nyt en jaksa etsiä valokuvia tähän hätään, kun tuota saunaa pitäisi käydä katsomassa.

Äiti sai eilen muuten jonkun hurjan suonenvetokohtauksen. Heräsin puoliunesta alkuyöstä, kun kuului jotain pientä voihkintaa tms. Tulin kattomaan niin äiti seisoo seinää vasten ja valittaa kun sattuu jalkaan ihan älyttömästi. (se näytti niin kärsivältä). Koitin et jos soittais neuvoa jostain, mutta äiti sanoi ei. Enhän mie tuollaiselle osaa tehdä mitään, mutta nyt tiedän että kylmäpakkaus, vastavenytys ja magnesiumtapletti hädässä auttaa. :)

Ainiin, tein töissä seinälle sellaista nallea, jota puetaan joka aamu. Oon tehnyt muutenkin paljon sinne seinälle kaikenlaista, yhdessä toisen työntekijän kanssa. Se on tosi upee! Jos kehtaan niin otan huomenna kuvia ja laitan tänne. :) Tai sit otan salakuvia päiväkodin kameralla ja varastan sieltä itelleni jotain. Hihii..

Öitä.