Noh, koska Amy pyysi plokissaan niin väsäilen tällaisen itsekin.

Vuosi 2009

Tammikuu:

Yritin sopeutua kylmään ja pimeään 3kk Intiassa olon jälkeen. Vietin ruuantäyteistä uuttavuotta ja aloitin harjoittelun päiväkodissa.

 

Helmikuu:

Perin siskolta vaatteita, laskettelin, matkustin junalla ja esittelin  meidän koulua hevitapahtumassa :P

 

Maaliskuu:

Olin muuttoapuna siskolle, innostuin kuvaamisesta ja näköjään tein herkkuruokia! Uu, ja partioleireilin saaressa.

 

Huhtikuu:

Vietin paaljon aikaa parhaiden ystävien seurassa! Metsäretkeilin, ostin liikaa karkkia karkkilakon kunniaksi pääsiäisenä ja sain tietää miltä näyttäisin prinsessana.

 

Toukokuu:

Pidin pari viikkoista lasta sylissä, sain pusuja koiralta, ostin 3 kengät samana päivänä, seurasin kevään tuloa innoissani ja bongasin kummini tv:stä. Panikoin viime hetken koulutöitä ja rippikoulun oppitunteja

 

Kesäkuu:

Pelasin isosten kanssa Unoa lasten ollessa nukkumassa, pidin karitsaa sylissä ja nauroin toiselle kun sai pissat syliinsä. Värjöttelin rannalla nuorten uidessa, viimeisenä leiripäivänä lekottelin nurmella seuraillen nuorten aherrusta rastiradalla. Vietin juhannuksen ensimmäistä kertaa mökillä (kai?) ja rakensin majan kummitytölle loppukuusta.

 

Heinäkuu:

Esiinnyin kaksi kertaa partion piirileirillä, olin yöhaikilla ekaa kertaa, soitettiin kummitytön kanssa pianoa ja kitaraa. Pyöräilin ja otin kuvia kissasta ja kukista.

 

Elokuu:

Neuloin pipon, nauroin kummituksen yrityksille olla koira (pallo suuhun ja matkaan) ja juhlin tytön ensimmäistä täyttä vuotta! Palasin koulun penkille oppimaan yhteisäviestinnästä.

 

Syyskuu:

Tein nettisivut, ihailin ruskaa, ostin vuoden neljännet kengät, ostin uuden puhelimen ja olin kaksi viikkoa lemmikki- ja talovahtina.

 

Lokakuu:

Nautin ensilumesta, iloitsin koulutunnista ja "lahjuksista", värjäsin (no Amy värjäs) hiukset ja kävin metsäretkellä Amyn kanssa (jossa uhmasin pelkoani ja kävelin suon yli).

 

Marraskuu:

Kävin tupareissa/valmistujaisissa ja iloitsin lumesta, katsoin Frendejä ja pukeuduin lämpimästi. Opetin kummitytön ottamaan valokuvia ja kasasin portfoliota koulua varten.

 

Joulukuu:

Matkasin Ouluun vanhaa tuttua tapaamaan ja nautin joka hetkestä siellä. Poltin kynttilöitä ja koristelin joulua. Ostin lahjaksi itselleni varrelliset tossut ja kävin valmistujaisissa. Autoin siskoa taas muutossa ja jouluvalmisteluissa. Tapasin joulupukin pitkästä aikaa ja sain ihania lahjoja. Söin paljon leikkiruokaa ja matkasin Amyn uuteen kotiin uutta vuotta juhlistamaan.

 

2010 toivon:

Eläväni täysillä

Jatkavani haaveilua

Valmistuvani koulusta

Vaalivani suomalaisia perinteitä

Näkeväni paljon kavereita ja perhettä

Keksiväni ensi vuodelle jotain jännittävää tekemistä

Viettäväni loppuvuoden jossain missä olen onnellinen

Pääseväni eroon suuresta määrästä turhia tavaroita ja huonekaluja

   

Katsellaan sitten mitä tämä vuosi tuo tullessaan :)