Pitäiskös tännekin kirjotella välillä.. Katoin eilen Feast of Love -leffan, koska miun olis pitäny lukea tenttiin. Se oli aika erikoinen, mutta hyvä, siinä oli jotenkin jännä tunnelma. Sellanen aito.

Ulkona on hirmu kylmä. En oo kyllä tänään käyny siellä. Hiihtämään tekis mieli joku päivä, mutta käyn sitten vaikka ensi viikolla kun pääsen aikasemmin töistä. Siskon kanssa koitetaan käydä joku päivä syömässä vedyt. Pitkästä aikaa!

Idaa oon nähny monena päivänä. Tyttö on kasvanu hirmusesti jo, uusin juttu taitaa olla pakittaminen. Kohta se jo ryömii ja konttaa kuin mikäkin. Tv:n kattominen miuta huolettaa jo nyt, kun tyttö on aina silmät kiinni ruudussa kun tv on auki. On vissiin mielenkiintosta kun monta eri väristä valoa liikkuu.

Päiväkodilla viikko meni kokonaisuudessaan hyvin. Paljon olin lasten kanssa ja välillä siivosin, loppuviikosta pääsin vähän johtajuusjuttujakin kattomaan kun tehtiin laskutuksia.

Tän päivän ohjelmassa olis vielä kaverin kanssa pelailu. Aamulla täytyy herätä aikasin kun puoli kahdeksalta lähdetään tutustumaan ehkä miun kesätyöpaikkaan. Siitä tulee hurjaa. Tää on miusta edelleenki aika jännä, kun en oo millään tapaa hakenu ees sinne, ja ne vaan ottais miut töihin :) Kätevää..

Noh, nyt voisin hetkeksi mennä lukemaan tenttikirjaa ettei tuu sen kanssa ihan kiire. Ens viikonloppuna sitten käymään omassa kodissa!

Ainii, ja nettiki toimii nyt vähän nopeemmi ku siskon mies kerto et sen pystyy lukitsemaan sille nopeemmalle nopeudelle, muuten se käyttää kännykkälinjaa, ja se on hidas.