Joskus mie kyllä vähän epäilen mein koulun tai opettajien pätevyyttä tai antautumista työlleen. Meillä oli verkkotehtävä, mistä mie en jaksanu kiinnostua ja väsäsinkin sitä sitten viimeisenä päivänä kiireellä, koska olin lähdössä junalle. Pelkäsin kovasti ettei se mee läpi (meillä hyväksytty/hylätty tarkottaa sitä, että täytyy olla vähintään 3 arvonen suoritus). Se oli ihan pöhköä tekstiä. No. Nyt huomasin että opettaja oli hyväksynyt tehtävän ja kommentoinut näin:

"Selkeä vastaus, perusasiat käsitelty tehokkaiden markkinoiden ehdoista. Vastauksestasi näkyy oma ajattelu, et ole suoraan kopioinut asioita lähteistä - hyvä!"

Krhm. Muitakin loistavia esimerkkejä näistä "hyvistä töistä" on. Tai tää on tentti. Siihen piti valita kahden kirjan välillä, kumman lukee ja kumpaan sitten tentissä vastaa. Mie valitsin ohuemman tietysti, ja osasin sen huonosti, nuhjus kun olen. Tentissä keksin sitten vastata siihen toiseen kysymykseen, sitä kirjaa siis en ollut selannutkaan. Lukiotiedoilla mentiin siitä läpi, ja osa niistä jotka tän kirjan oli lukenu, ei päässy sitä tenttiä läpi. :P En tiie sit mistä tää kertoo.. Ehkä oon luontasesti fiksu! xD

Kauheen tuskan vietin miettien opinnäytetyötä ja kirjottaen mailia opettajalle. Piti päättää nyt se aihe (tosin se jäi vieläkin siihen että jos tästä nyt ei oo tehty ni voisin tehä tai jos on ni sit tosta..) Mut eteenpäi nyt mentii vähän. Katsellaan mitä miulle vastataan. (toivon vaan niin et olis nyt se aihe tässä ja "sais" käydä lukee ja tutkii siihe liittyvää)

Ei myö sit tänää hiihdetty päiväkodissa. Kaikilla lapsilla oli monot jalassa ja sukset kädessä et mennään portista ulos kuhan toinen työntekijä tulee. Sit kun se huristi autollansa pihaan niin se ilmotti ettei tänään voi hiihtää koska pakkasta on 15 astetta. Niinpä myö vietiin sukset sisälle säilöön ja  oltiin puol tuntia monot jalassa pihalla. Hiihtolatu olis menny ihan talon vieressä pikkupuistossa. En aina ihan käsitä sen naisen juttuja.. 

Tänää oli tosi outo mennä töihin. Aamupalalla pari lasta kurkki oven käytyä et kuka sielt tuli ja katto pitkää, sit ohjaaja totes et jaa, tulit puol yheksään (oltiin niin sovittu ennen sen lomaa) ja monet muutkin oli ihan erilaisia ku yleensä ku ne näki miut. Ehkä mie kuvittelin.

Työsopimus allekirjotettu. Kesällä oon kuukauden töissä Itä-Uudellamaalla seurakunnassa. Ja 5 päivää jo nyt keväällä, saa vaan nähdä miten mie sinne pääsen ja sielt pois. Täytyy kerjätä autoa lainaan..

  Eikä Söpö suostu menee ulos ku siellä on mukamas niin kylmä.