Nimittäin siivoomista. Vein matoista ulos vaan ne pienimmät, eli kaks jättiä jäi lattialle. Imuroin ne sitten erityisen tarkkaan. Ja kun siivosin, ihmettelin kun ei täällä niin sotkusta ollutkaan. Imurin pussikin oli vaihtoa vailla, ja onneks löyty vaihtaa. Nyt on kiva kun koti on puhdas ja itekin puhas ku saunassa kävin.



Laitoin kynttilöitä palamaan ja löysin siivotessa tollasia suitsukkeita, mitä en ollu avannukaan. Yks on nyt palamassa, tuoksu on kiva. Ja tuoksuista tuli mieleen, miun pyyhe, mikä oli Intiassa mukana, tuoksuu vieläkin ihan Intialle. En tiie mite se voi ku mie luulin et mie pesin sen, mut en sit vissii. Mut se tuoksuu niin ihanalle :) Ja ku muut sano et sit kaikki haisee vaan pahalle Intialle. Miusta tuo on ainakin kiva tuoksu.

Ja netti. Se mies sano, et miulla tarvii olla modeemi välissä ennen ku pääsen tuolla koneella nettiin. Niin surullista. Mutta onneks on tää toinen :) Täytyy nyt kattoa jos jostain löytys halvalla modeemi, tai sit oottelen et muutan joskus ja ostan sit. Jos tarvii..

Ja! Ostin elämäni ensimmäistä kertaa itelleni tomaatin! Yhden. Leikkasin sen ja laitoin kuppiin. Nyt oon jo yhen palan syöny siitä :) Kyl tää tästä kohta.