Mie suunnittelen miun elämää liikaa. Tai no, unelmoin. Koska en oikeesti pysty suunniittelemaan mitään, kun en tiedä mistään mitään. Unelmoinnin sijasta pitäis keskittyä tähän hetkeen, noihin tiettyihin koulutehtäviin, tehdä ne valmiiksi ja palauttaa, miettiä opinnäytetyötä ja kesätöitä. Ja tehdä noita tehtäviä.

Tämä päivä meni kaikkeen turhaan. Tai ei siihenkään. Istuin koneen äärellä, katoin 5 minuutin välein sähköpostia, blogeja, facebookia ja muita yhtä tärkeitä sivuja. Ja sama uudestaan. Ja uudestaan. Välillä keksin tähän ympyrään uuden sivun. Ja taas uudestaan.

Illemmalla tein itelleni ruokaa (kellekäs muulekaan..), pilkoin perunat, porkkanat, sipulit ja pakastesein, heitin joukkoon pussillisen herne-maissi-paprikaa ja tyrkkäsin vuuan uuniin. Sitä tuli paisteltua pari hetkeä liian kauan (kun koneella taas olin) mutta tosi hyvää siitä tuli, vaikkakin unohdin laittaa mausteita. Onneks mie tykkään maustamattomasta ruuasta, niin ei tarvitse valittaa. Lisäsin mie kyllä suolaa ja jotain pippuria. Liian innokkaasti leikatessani veitsi osu peukaloon, nyt on laastari sormessa.

Varttia vaille 9 nostin itseni tuolista ja lähdin käymään kaupassa kun ei miulla leipääkään oo. Mukaan tuli myös limsaa ja jäätelöä. xD Tuossa ulkoillessa tuli mietittyä myös huominen päivä valmiiksi (tätä harrastan kovin usein). 10 tapaan opettajan opinnäytetyön merkeissä, sit käyn koululla syömässä, meen kirjastoon tekemään yhden tehtävän valmiiksi, 14.30 tapaan opon ja sitten tuun kotiin syömään välipalaa. Samalla kirjottelen vaihtoraporttia (puolet olin jo kirjottanu, mutta eilen vaan menin hävittämään toisen kun liian innokkaasti painoin vaan "kyllä" enkä miettiny mitä kone sen jälkeen tekee. Sinne hävis hieno teksti. Onneks oli sentään se helpompi puolisko kirjotettu, ettei mee iäisyyttä miettiessä uudestaan), ja kello 17 suuntaan sählyyn. Oon nimittäin todennu sen, että liikunta ihan oikeesti auttaa jaksamaan. Ja se, että käy ajoissa nukkumaan. Sählyn jälkeen voin ehkä hengähtää hetken, mutta hyvä ois saada kirjotettua vaihtoraporttia paljon, koska se pitää ihan kohta palauttaa ja jos en palauta, menetän koululta saadut ulkomaan avustukset. Että kyseessä on vain 850 € tehtävä...

Mie oon edelleen ihan innostunu Intiasta. Katoin eilen puolikkaan Bollywood-leffan (kesto 3h), siinä oli niin hauskoja tanssi ja laulukohtauksia! Harmittaa vaan kun ei tullu Intiassa ollessa käytyä katsomassa mitään elokuvaa. Olis ollu hauska nähdä miten yleisö käyttäytyy (jostain luin että ne tyyliin hurras siellä joissain kohdissa ja muutenki käyttäyty eri tavalla kuin myö suomalaiset istutaan-ihan-hiljaa-ja-katsotaan-mitä-kankaalla-tapahtuu). Tein myös huomion, että Bollywood-elokuville annetaan usein nimi sen päähenkilöiden mukaan (esim. Veer Zaara). Tänään voisin katsoa tuon eilisen elokuvan loppuun.