Harvinaista. Meille ostettiin tietokone kun mie olin vielä ala-asteella. Tietokoneessahan oli kaikenlaisia pelejä ja musiikkia, videoita, kun nettiyhteydet oli mitä oli. No, bongasin sieltä aivan ihanan musiikkivideon jota katsoin monet kerrat. Myöhemmin tuo kone jäi pois käytöstä ja unohdin koko asian, mutta jostain alitajunnasta se palasi mieleen. Kone oli vielä käyttökelpoinen eikä miun mielestä sille oltu tehty mitään, mutta vaikka kuinka pengoin tiedostoja, en vaan löytänyt tuota videota enää. No tietystikään en muistanut yhtään kuka laulaja oli tai mitä siinä laulettiin, mutta mieleen jäi kaunis nainen kitaran kanssa kadulla, tuuheat paksut hiukset joita ihailin tuolloin, leppoisa tunnelma ja hmm.. "kevyt" kappale, miten sitä nyt kuvailisi.

No, tällä viikolla taisin kuulla Voicen Tv:stä Amy Grantin kappaleen Takes a little time. Ajattelin että onpa ihana, tuttu vanha laulu, täytyypä etsiä se YouTubesta. Sieltähän se löytyi helposti, kiitos vaan. Jotenkin siitä laulusta tuli mieleen että onkohan tää se kappale mitä pienenä kuuntelin koneelta? Hmm.. Video ei näytä tutulta.. Ehkä se ei oo. Tänään katsoin tuon videon uudestaan, ja sieltä ne muistot palasi mieleen. Lapsen silmin tuota videota on katsottu ihan selvästi mutta näin siinä taas niitä asioita mitä pienenäkin. Ihana löytää tällaisia aarteita vuosien jälkeen :)

Tässä linkki vielä videoon, en saanut liitettyä tänne. Klikkaa tästä.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Pitihän tässä vielä mainita se, että huomenna matkustan Ouluun! Jo sinänsä hui! Mutta vielä tapaamaan miun tuttua, hmm.. ollut mein seurakunnassa kesäteologina kahtena vuonna jolloin mie olin isosena ja sen jälkeen harvakseltaan mailailtu. Mutta että nyt sen luo viikonlopuksi. HUI! No ei oikeesti (no vähäsen), se on tosi mukava ja pääsen hei näkemään sen 2 vuotiaan pojan! Ihan parasta! :) Ja kun kotiin sieltä sunnuntaina pääsen niin eiköhän pidä jo seuraavana päivänä matkustaa toiseen suuntaan palauttamaan kirjastokirjaa ja sitten taas piakkoin takaisin tenttiä tekemään. Missähän välissä sitä lukis? Tai no, onhan tuossa n. 15 tuntia junassa matkustamista luvassa että ehkäpä siinä ehtii vähäsen. Jos en sitten nukahda junaan. =P

PS. Fiilistelen vieläkin tuon biisin vuoksi ja tahdissa :)

PPS. En muistanut kertoa että pääsin tentistä läpi! Molemmat kirjat! Ja palautin 12 sivuisen tehtävän (tehtävänannon mukaan 6 sivua tekstiä. Eli 12-3(eli kansi yms ylimääräiset) = 6, eikö? Hä?) Enää yksi tentti ja kaksi 8 sivuista esseetä, ja, no, se oppari. Sit olis tää koulu ohi :)