Niin lähin kotonta tunteella että jotain jäi, ja matkallahan se muistui mieleen. Avaimet toiseen kotiin! No ei hätää, voin lainata äitiltä kodin avaimia. Myöhemmin tuli mieleen, että melkeinpä ainut kulkumuotoni pyörä (äitin) tarvitsee myös avainta, ja tämä avainhan oli unohtunut miulle avainnippuun joka nyt siis on 3 tunnin päässä. Ei siis muuta kun äitiltä kyyti 10 kilsan päähän (no ei kai ihan.. 7?) ja sieltä kävelyä osissa takasin päin.

Matkalla kannoin banaaninkuoria (miks bussipysäkeillä ei voi olla roskiksia?) ja kuvailin (kun en jaksanut kävellä) syksyä.

Kävin suunnittelemassa nettisivuja nuorisotyönohjaajan kanssa. Selattiin jotain tosi vanhoja kuvia, missä miekin esiinnyn. Oli hassua katsoa kuvia omalta riparilta! Sivut mitä kaverin kanssa jo vähän tehtiin, siis sitä pohjaa menee vähän nyt muokkaukseen mutta kiva se on tehdä sellaiset joita työyhteisö toivoo kuin tehdä huonot ja katsoa kun ei ne toimi käytössä. Mutta onhan tuossa hommaa..

Bongaa hirvi! ;) Miekin vasta kuvista! Vähän on joo pieni kuva..

Amy miut poimi kirjastosta kyytiin ja pääsin ekaa kertaa "uuden" auton kyytiin. Autohan itse on vanhempi kuin myö mutta hienosti se eteenpäin meni, jarrutti ja peruuttikin. Huristeltiin kylään hirvikärpästen luo (hrrr) ja ainakin melkein 120 mentiin välillä!

Ja nyt pölyjen pyyhintään. Siskon perhe ja siis kummitytsä ja hauva ja chinchillakin tulee huomenna kylään!! :) Tulee kameralle taas järkevämpää käyttöä.

Epämääräinen limainen lötkö. Sarvet kun olisin ehtinyt saada kuvaan niin jo olisi vaikuttavia kuvia tullut!