Tiiettekö? Mie tein persoonallisuustestin, kuinka voikaan tulla noin tarkat tulokset ihan vaan muutaman kysymyksen perusteella. Vau! Tässä, tällainen mie oon, jos joku kysyy ni voin sitten luetuttaa tän =)

Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

Tuota "toiselta planeetalta tulleesta olennosta" -hommaa en tiie, mutta en kyllä tykkää tiettyjen sääntöjen mukaan aina toimia. Tän mukaan vaikuttaa, että oon ihan oikeelle alalle suuntaamassa =) Hurja mitä sitä oppiikaan itestään yhden viattoman testin tekemällä.

No mutta. Tämä päivä on ollut melkoisen tehokas. Saatiin tiimin kanssa tehtyä tiimitehtävän suunnitelma, opettaja hyväksyi miun harkkaan liittyvän kehittämistehtävän (tajusin myös että siihen pitää kehittää jostain ihmeestä lähteitä, ja joo, helppo aihe on kun työn suunnittelusta ja työajan organisoinnista pitäs löytää. no jospa sitä jostain..) Lisäksi mie jäin koulupäivän jälkeen vielä pohtimaan opinnäytetyötä, ja sainkin jotain suuntaviivaa kahteen mahdolliseen aiheeseen. Voi olla että se toinen jää kyllä suosiolla pois kun siitä aiheesta on tehty jo niin paljon tutkimuksia ja kehittämishankkeita.

Kaiken tän lisäks miuta nolottaa oma ujouteni. Istuin 3-4 saksalaisen kanssa yhtäaikaa tietokoneluokassa, enkä uskaltanut sanoa niille mitään vaikka olisin halunnut. Höh. Oisin hyvin voinut todeta että "hei, työ ootte saksasta, vau, joo kiva, öö.. hmm... heh. moikka vaan." eikun "moi, työhän ootte uusia vaihto-oppilaita, kiva tavata. saksasta oli aikasemmin yks poika, tutustuin siihen. oon itse asiassa lähössä, toivottavasti, kesällä käymään saksassa. mistä päin työ ootte..." jne. Mut ku.. ei tullu oikeenlaista rakoa tai hetkeä et ois voinu sanoo, ja sit olin istunu jo niin kauan etten viittiny. Niinpä niin.

Ja KUKAAN ei lähe miun kaa uimaan tänään. Joten siirrän sen huomiselle ja kysyn vielä jos joku kuitenkin. Tänään alotan tenttiin lukemisen! Ihan oikeesti. Koska kohta tulee kiire. Tai oikeestaan melkein on jo. Maanantaina pitää palauttaa kirja ja sit oottaa ja toivoa että saan toisen kirjan pian että pääsen sitä lukemaan. Tentti on vasta 27.3. Joten nyt pesemään pyykkiä, lukemaan ja... ei muuta.