Päivä koulussa oli taas niin turha. Aamupäivän tunneilla opettaja puhui jostain, josta se koitti saada meitä kovasti kommentoimaan ja keskustelemaan, mutta ketään ei tuntunut kiinnostavan. Tuli keksittyä paljon oheistoimintaa. Iltapäivän tunnilla saatiin taas ((sarkastinen) JEE!!) tehtävä. Mein täytyy tehdä keksitty kokouskutsu, ja torstaina pidetään nuo kokoukset. Niin hauskaa. Puuh. Eikös noita opi sitten työelämässä ihan tarpeeksi..

Kotona olin omaksi yllätykseksi ahkera, sillä tiskasin, tein koulutehtävää ja kävin suihkussakin, ja olin ajoissa odottamassa saksalaista tuolla ulkona. :) Käytiin kattomassa seurakunnan uutta nuorisotilaa (jossa oli todella nuoria.. siis lapsia lähes), siellä soitti kolme meidän koululaista. Olipa melankolisia kappaleita valittu. Jooh. Sit todettiin saksalaisen kanssa, että molempien täytyy käydä kaupassa, joten hänen johdolla käytiin Lidlissä. Ihan kun olisin ulkomailla taas ollut. En mie löytäny sieltä tavallista jauhelihaa vaikka etin. Ja toinen vaan ehottelee jotain saksalaisia makkaroita.. yök! Löysin sit kivoja kananugetteja :)

Meillä oli niin hauskoja keskusteluita kulttuurisista eroista lähinnä, mutta kaikenlaista muutakin. Torstaina nähdään vielä salivuorossa (JEEE!!), ja sit jos tuolla toisella on aikaa niin viikonloppuna mennään harrastamaan sleddingiä, eli pulkkailemaan. Opinpa siis tänään uuden sanankin :) Vähänkö vaikee selittää enkuks, "joo siin on sellanen mäki, sit mennään sitä niinku alas ja öö.. no hmm.. no sellasella öö.. PULKKA!.." "aa.. tarkotatko siis sledding? sellasella muovisella jutulla" "joo! just sitä.. mikä se oli.. sliding? eikun öh.." "sledding" (ja tuonkin kirjotusasu piti tarkistaa googlesta, koska oisin kirjottanu sen sledging, mutta se näytti niin oudolta.. Ja ha! Pitipä vielä varmistaa sanakirjasta. Sled = pulkka, kelkka, reki. Englanniksi sanotaan sledge. Pulkkailu = sledding. Eli lähellä olin! :) Hyvä minä.) Niin. Pointti siis oli se, että toivottavasti saksalaisella on aikaa, koska sen seurassa on niin kivaa. Jännä miten tuota englantiakin tottuu käyttämään sujuvasti, vaikka sillon kun kerroin juttua et ku jollekin intialaiselle sanoin ..plaaplaa.. niin sit.. ohops.. tuliki suomee. En tiie tajusko tosta mut ei se haittaa.

Siis. Tänään oli KIVA ilta! Huominen kuluu koulutehtävien parissa, torstaina salivuorooooo.. ja viikonloppuna sledding!!! :) Ja lumiukko olis niin kiva tehdä jos sais tehtyä. Tänään ei.

Ja sit maanantaina harkka. Plöh.