1235251849_IMG_3425.JPGTämmösen kampauksen väsäsin eilen kun valmistauduin lähtemään omaa opinahjoani markkinoimaan hevimusiikista tykkääville nuorille. Kuvassa tuo ei näytä niin kivalta kun luonnossa.

Kävimme siis kalastelemassa uusia opiskelijoita kouluumme, tehtävä oli hienosti naamioitu markkinointitehtäväksi.

Saatiin pöytä pystyyn, siinä tuli istuttua nelisen tuntia. Paljonhan tuossa ei kiinnostuneita käynyt, mutta rahaa oltaisiin kovasti saatu kun luulivat meidän myyvän lippuja tapahtumaan.

1235251991_IMG_3439.JPG

Suurimmaksi osaksi siis vaan istuskeltiin ja kirjotettiin arviointitehtävää, miten ollaan suunniteltu tapahtuma ja miten se sitten meni, eettistä pohdintaa. Tulipa sekin tehtyä.

Välillä kävi joku entinen tai nykyinen opiskelija juttelemassa, ja monet haki paperiliittimiä, heijastimia ja kyniä.

Tämmösen kuvan sain kun kaikki oli kuuntelemassa bändiä, järkkärit oli tulleet tutkimaan meidän antia, lähinnä niitä paperiliittimiä, niitä kun oli kuutta erilaista.

1235252247_IMG_3431.JPGMie löysin laatikostani tällasen pelin, missä toinen kysyy kysymyksen ja toinen vastaa. Hassuja kysymyksiä ja vekkuleita vastauksia. Se keräs jonkin verran kiinnostuneita pelailemaan. Etenkin niitä järkkäreitä kun niillä oli tylsää välillä. Mie ja kaveri puhuttiin alussa että kuinka ne oli lapsena niin hauskoja, mutta ei ne enää naurata, nyt ne vaan kuullostaa tosi tyhmiltä. No, ajankuluksi sitten käytiin koko pakka läpi ja hihitettiin vaan koko ajan. :D Hyvässä seurassa kaikki on paljon kivempaa! :) Ja mie ihmettelin kun kaks lasta tuli tohon ja yhet kortit otti, niin sit se vanhempi mietti ja sano ettei se kyl tajuu.. Ehkä se oli liian vanha xD

1235252339_IMG_3434.JPG

Ja joo, pitihän se sitten itsekin käydä kurkkaamassa mitäs bändejä täällä on. FM2000, paikallinen hevibändi kuullosti alusta loppuun hyvältä. Täältä voi käydä kuuntelemassa. Niillä oli vähän huumoria soitossa, väliin heitti välillä humppaa ja sit jatku taas hevillä. Juteltiin kitaristin tytön kanssa, se veti täysillä tuolla lavan edessä, pomppi ja moshas kunnolla. Hassua :)

Mukava tehtävä oli. En tiie kuinka hyviä markkinoijia oltiin, mutta tehtävä tuli suoritettua ja olipa taas välillä jotain erilaista tekemistä. :D