Elämä on mennyt taas eteenpäin, eletään jo vuotta 2009, ja voin ehkä sanoa, että tänä vuonna lähden Intiaan :) Mie niin kyllä tein virheen tuossa eilen kun etsin työpaikkoja, löysin Intiasta "sattumalta" au pair -paikan Bangaloresta. Siellä olis ollut kaikki niin kivaa, kaksi pientä lasta, autokuski, uima-allas, netti, oma huone, 70 € viikossa ja kaikkea ihanaa. Mutta tammi-helmikuussa pitäis lähteä, enkä voi ku pitää käydä koulua ja tehdä varsinki tuo opinnäytetyö. Tylsää!!! No, ehkä se on fiksua käydä koulu ensin, sit on vapaa lähtemään ja ku tulee takas voi tehdä töitä ja sit voi taas lähteä. Tai nii, jos tekee mieli.

Uudesta vuodesta piti kertoa. Ostettiin kaverin kanssa hirmu paljon ruokaa, mutta terveellistä tällä kertaa! Hedelmiä, salaattia, lihapiirakkaa ja limsaa. No, suurin osa oli terveellistä. Hedelmiä oli paljon. Mut kyl tuli hyvin syötyä. Raketit oli hienoja, taaskaan ei tarvinu ite ampua rahaa taivaalle kun "naapurit" oli ostanu paljon raketteja. Ulkona oli kylmä, mie jäädyin. Ja sit katottiin leffa ja nukuttiin koko päivä :)

Tänään täytyy panostaa tulevaisuuteen ja lähettää yksi työhakemus eteenpäin, jospa sinne pääsisi haastatteluun ja sitä myötä edistyisi uuden asumispaikan valinta ja muut asiat.

Ainiin. Tein lupauksen, Intia pääsi vaikuttamaan miun elämään.
Ajattelin nyt näin uuden vuoden kunniaksi vähentää turhia ostoksia, miettiä oikeasti siellä kaupassa, tarvitsenko tätä tavaraa, onko miulla jo sellanen ja voiko sitä vanhaa vielä käyttää vai onko se vaan esteettinen tarve ostaa uutta.

Sen lisäks ajattelin tässä et jos en söiskään karkkia ja kaikenlaista makeeta ainakaan pääsiäiseen asti. Koska miuta jotkuu ällöttää ku syö vaan suklaata ja kaikkea. Se on outoa. Katotaan miten onnistuu.