Höh. Tuleepas melkein surku kun lukee siskon tytön blogista juttuja miten toinen kasvaa ja kehittyy. Nyt se käyttää jo kysymyslauseita ("äiti mistä tuo ääni tulee") jne. Mie kun lähdin vähän aikaa sitten niin eihän se vielä montaa sanaa puhunut. Ihan epäreilua. Mutta pitää koittaa muistaa että on miulla sitten jatkossa vaikka kuinka paljon aikaa touhuta tytön kanssa ja seurata kehittymistä. Nyt pitää vaan tyytyä lukemaan ja välillä soittelemaan.

Mitäs leffoja mie oon nähnyt. Eilen kävin katsomassa Knight and Day, mikä oli tosi sopivassa määrin komediaa ja toimintaa. Vähän salamyhkäinen elokuva oli myös kun ei oikein tiennyt esittääkö Tom Cruise hyvistä vai pahista ja ketä ne muut tyypit on. Tykkäsin tosi paljon, se on ehkä hankittava omaan hyllyyn joskus.

Grown ups oli kiva kerran katsottava, jotenkin tuli sitä katsellessa mieleen että joo, tuommoista se on Amerikassa kun lapset ei tiedä miten leikkiä ulkona. Jotenkin surullista toisaalta. Ei ehkä tule omaan hyllyyn hankittua.

Ramona and Beezus, sitähän mie taisin jossain jo hehkuttaa miten hyvä se oli. Ehdottomasti omana hyllyyn.

The Switch. Hmm..miulla ehkä oli suuremmat odotukset mutta se lapsinäyttelijä oli niiiin suloinen! Jos lapsia tykkää katsella niin tää oli kyllä niin ihana, voi että! Mietittiin Rebeccan kanssa miten ihmeessä lapset saadaan näyttelemään noin hyvin :D

Toy story 3 oli surullinen (joo, itkin) mutta ei kuitenkaan niin hyvä että itselle hankkisin, ellei nyt sitten jostain tosi tosi halvalla saa. Mutta sitten pitäisi ehkä ne kaksi ekaakin nähdä. Mutta kolmonen toimii tuollaisenaankin hyvin, omana leffanaan.

Ja sitten joo tuo Twilight Eclipse (mitä mie ootin niin kovin!) uu, ne kirjat on niin paljon parempia! Kirjat siis hankintaan. Vaikka tykkäsin joistain kohdista leffassakin paljon (ja kyllä tykkäsin yleisesti koko leffasta, mutta vaan koska se tarina on ihana). Ja se suudelmakohtaus.. :)

Mutta ehkä tuossa tärkeimmät tähän mennessä. Potteria odotellessa :)